Zuhal Topalla Yemekteyizde Kim Birinci Oldu Haberleri

'Beni Reis gönderdi...' AK Parti'de Erdoğan'ın kibir çıkışı sonrası herkes onları arıyor! İlk ismi canlı yayında açıkladı

Yerel seçim sonuçları AK Parti için sürprizle sonuçlandı. CHP, Türkiye genelinde birinci parti oldu. Şanlıurfa, Yozgat, Sivas, Kütahya, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler kaybedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam çok net bir açıklama yaparak 'Parti içindeki kibir abideleriyle hesaplaşma gereğini yapma' mesajı verdi. Bu isimler kim?

Finans 2024-04-03 13:18:40

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu mu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananına dair araştırmalar hızlandı. Yemekteyiz'de 29 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 2023-12-29 19:53:16

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ 15 ARALIK 2023! Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu, hangi yarışmacı kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın yarışmacıları Orhan Çingay, Bengisu Delioğlu, Koray Kalender, Alev Culha Özcan ve Ayşe Gökay Çalışkan 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 15 Aralık 2023 Cuma günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasını hangi yarışmacı kazandı?

Magazin 2023-12-22 17:02:49

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 10 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 2023-11-10 20:02:08

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak edildi. Haftanın yarışmacılarıYeşim, Yusuf, Atakan, Hülya ve Aygül 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısının birincisi bu akşam saat 16.00'da ekrana gelen bölümde belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 04-11-23 00:01

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star 28 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları belli oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 28 Ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-10-23 11:16

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu! 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak konusu oldu. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 27 Ekim Cuma akşamı final heyecanı yaşanacak. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 27-10-23 21:10

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 20 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 20 Ekim Cuma akşamı haftanın birincisi merak ediliyor. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekranlara gelen Yemekteyiz programı ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın kazananı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 20 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 20-10-23 17:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu! 13 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 13 Ekim Cuma akşamı haftanın birincisi belli oldu. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekranlara gelen Yemekteyiz programı ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın kazananı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 13 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 13-10-23 20:21

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu! 22 Eylül 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 22 Eylül 2023 Cuma günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında saat 16:00'da ekrana gelecek olan bölümde belli oldu. Faika, Zerrin, İsmail, Eren ve Büşra arasından kimin birinci olacağı merak konusu oldu. Kazanan yarışmacısı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 22 Eylül 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? İşte detaylar...

Magazin 22-09-23 19:49

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dönence, MasterChef All Star 22 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 22 Ağustos Salı günü televizyon ekranlarında Dönence, MasterChef All Star, Tehlikeli, Şaban Oğlu Şaban, Kim Milyoner Olmak İster, Recep İvedik 3 gibi yapımlar ekrana geldi. Reyting sonuçları açıklandı. Peki, 22 Ağustos reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? İşte detaylar...

Magazin 23-08-23 10:46

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 12 Ağustos Reyting sonuçlarında hangi yapım birinci oldu?

12 Ağustos reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Sindirella, Yol Arkadaşım, Yüz Numaralı Adam, Kapımdaki Casus, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Sindirella, Yol Arkadaşım, Yüz Numaralı Adam, Kapımdaki Casus, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 13-08-23 14:09

3 AĞUSTOS REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

3 Ağustos reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 3 Ağustos reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Magazin 04-08-23 10:42

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Maviye Sürgün, Benim Güzel Ailem MasterChef All Star 2 Ağustos reyting birincisi kim?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 2 Ağustos Çarşamba günü televizyon ekranlarında Maviye Sürgün, MasterChef All Star, Tenet, Benim Güzel Ailem, Gökdelen gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçlarında kim birinci oldu?İşte 2 Ağustos reyting sonuçları...

Magazin 03-08-23 10:54

REYTİNG SONUÇLARI 29 TEMMUZ 2023 AÇIKLANDI! Dünün reyting birincisi kim oldu?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 29 Temmuz Cumartesi günü televizyon ekranlarında MasterChef All Star, Malefiz, Güldür Güldür Show, Dedemin Fişi, gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçlarında hangi yapım birinci oldu? İşte 29 Temmuz reyting sonuçları...

Magazin 30-07-23 11:15

Kısmet, Hayatımın Neşesi, MasterChef All Star 28 Temmuz reyting birincisi kim? REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı?

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 28 Temmuz Cuma gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 28 Temmuz Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 28 Temmuz Cuma günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 29-07-23 13:08

Gelinim Mutfakta'da kim kazandı, birinci oldu? 14 Temmuz Gelinim Mutfakta'da 5. sezon şampiyonu belli oldu

Gelinim Mutfakta'da kimin kazandığı ve şampiyon olduğu merak ediliyor. 14 Temmuz Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında sezon finali heyecanı yaşandı. Gelinler en güzel lahm-ı kiraz (vişne kebabı) tarifini yapabilmek için mücadele verdiler. Kaynanalar puan vermeye başladı. En yüksek puanı alan 5. sezonun birincisi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim kazandı, birinci oldu? 14 Temmuz Gelinim Mutfakta'da 5. sezon şampiyonu belli oldu mu?

Magazin 14-07-23 15:44

Yemekteyiz 7 Temmuz 2023 puan durumu! Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu, ödülü kim kazandı?

Hafta içi her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Haftanın son gününde verilecek olan puanlarla birinci olan isim açıklanacak. Tüm yarışma takipçileri de Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm detaylar...

Magazin 07-07-23 14:17

MasterChef’te sevilen isim açık ara farkla birinci oldu! Kimse bunu beklemiyordu

MasterChef All Star sezonu için ana kadro seçmeleri tamamlandı. Yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kıran kırana mücadele ettiler. Son yarışmacı ise perşembe günkü bölümle belli oldu. Açık ara farkla birinci olan yarışmacının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 07-07-23 09:53

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dönence, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster 4 Temmuz 2023 REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 4 Temmuz Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 4 Temmuz Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte Dönence, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster, Sahtekar İkili, Recep İvedik 3 gibi yapımların ekrana geldiği 4 Temmuz Salı gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 05-07-23 15:55

Gazi Koşusu'nu kim kazandı? 97. Gazi Koşusu'nu hangi jokey ve at kazandı? Birinci belli oldu!

Gazi Koşusu'nu kim kazandı? Bu yıl 97. kez düzenlenen Veliefendi Hipodromu'ndaki dev organizasyon heyecanla takip edildi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk onuruna 1927'den beri düzenlenen koşu ya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Gazi Koşusu'nu kim kazandı? 97. Gazi Koşusu'nu hangi jokey ve at kazandı?

Spor 25-06-23 17:39

2 Haziran Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da birinci bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2023 finaline geri sayım devam ediyor. Survivor'ın 2 Haziran Cuma akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı Yarışmanın sıkı takipçileri dokunulmazlık oyunu ödülü, kazananı ve haftanın ilk eleme adayını sorgulamaya başladı. İşte 2 Haziran 2023 Survivor'da yaşananlar...

Magazin 03-06-23 10:23

Survivor'da birinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 27 Mayıs Survivor'da ilk eleme adayı!

Survivor'da ilk eleme adayı belli oluyor. 27 Mayıs Cumartesi akşamı Survivor'ın yeni bölümünde birinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Büyük finale az bir zaman kala yarışmaya devam eden son yedi yarışmacı canla başla mücadelesine devam ediyor. Peki, Survivor'da birinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 27 Mayıs Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?

Magazin 28-05-23 00:21

18 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI: Reyting sonuçları açıklandı mı? Tetikçinin Oğlu, Aile, Yürek Çıkmazı 18 Nisan 2023 reyting birincisi kim oldu?

Dünün reyting sonuçlarına ilişkin araştırmalar hız kazandı. 18 Nisan Salı günü televizyon ekranlarında; Ben Bu Cihana Sığmazam, Tetikçinin Oğlu, Aile, Gecenin Ucunda, Üç Kız Kardeş, Survivor ve Yürek Çıkmazı gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? Birinci kim oldu? İşte 18 Nisan reyting sonuçları...

Magazin 19-04-23 11:05

14 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi belli oldu! Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında haftanın birincisi merak konusu oldu. Zeynep Hanım, Harun Bey, Sinem Hanım, Anıl Bey ve Dilber Hanım'ın hünerlerini sergilediği yarışmada kazanan belli oldu. 50 bin TL'lik ödülün sahibi Zuhal Topal tarafından açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim? 14 Nisan 2023 Cuma Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu?

Magazin 14-04-23 19:03

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte 7 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu!

Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu, haftanın finali öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gülden Karabayır, Serpil Tuncer, İnanç Palta, Ramona Isan Vosoghi ve Güray Kerim Çankaya hünerlerini sergiledi. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte 7 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu

Magazin 07-04-23 21:39

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de diskalifiye şoku! Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim diskalifiye oldu, kim elendi? Yarışmacı neden diskalifiye edildi?

Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmasında 7 Nisan Cuma günü bir diskalifiye yaşandı. Kullanıcılar hangi yarışmacının diskalifiye edildiğini araştırıyor. Sevilen yemek yarışmasında yarışmacılar arasında yaşanan bir olay nedeniyle Zuhal Topal'dan diskalifiye açıklaması geldi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim diskalifiye oldu, kim elendi? Yarışmacı neden diskalifiye edildi? İşte detaylar...

Magazin 07-04-23 19:42

7 Nisan 2023 Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim kazananı açıklandı! En Hamarat Benim haftanın birincisi kim oldu?

Kadir Ezildi'nin sunduğu hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan En Hamarat Benim'da bugün final heyecanı yaşandı. Yarışmada en yüksek puanı alarak birinci olan kişi büyük ödülün sahibi oldu. Peki, En Hamarat Benim haftanın birincisi kim? 7 Nisan 2023 Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim kazananı kim? İşte tüm detaylar...

Magazin 07-04-23 16:53

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, para ödülünü kim kazandı? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın finali

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kıyasıya rekabet devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmada her gün bir yarışmacı yemekleri ile yarışıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından uzun bir süre yayınlanmayan program, bu hafta kaldığı yerden devam etti. Bugün haftanın finalinin yapıldığı sevilen yemek yarışmasında kazananın kim olduğu merak edildi. Peki 17 Mart Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, para ödülünü kim kazandı? İşte detaylar...

Magazin 17-03-23 20:58

En Hamarat Benim BİRİNCİSİ kim oldu? 17 Mart 2023 Cuma Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasının kazananı!

En Hamarat Benim yarışmasının birincisi merak konusu oldu. Kadir Ezildi'nin sunduğu programda haftanın yarışmacıları, 20 bin TL tutarındaki ödül için hünerlerini sergiledi. Yarışmacılar programdan birinci olarak ayrılmak amaçladı. Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasının kazananı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, En Hamarat Benim birincisi kim oldu?

Magazin 17-03-23 15:01

REYTİNG SONUÇLARI 7 Mart Salı: Aile, Üç Kız Kardeş reyting sonuçlarında kim birinci?

Reyting sonuçları, 7 Mart Salı dizilerinin yayınlanmasının ardından gündem oldu. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un heyecanla beklediği Aile dizisi dün akşam ilk bölümü ile ekrana geldi. Sosyal medyada çok konuşulan Aile dizisinin reytingleri merak konusu oldu. Peki, 7 Mart Salı reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Magazin 08-03-23 11:08

Zuhal Topal Yemekteyiz Serkan neden ayrıldı, bölümde neden yok? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serkan'a ne oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Bu haftaki bölümde Serkan Bey, Yaşar Bey, Fatma Hanım, Meral Hanım ve Betül Hanım yarıştı. Haftanın son yarışmacısı Betül Hanım oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugünkü bölümde beklenmedik bir olay yaşandı. İlk gün yarışmacısı Serkan Bey çekime gelemedi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Serkan neden ayrıldı, bölümde neden yok? Zuhal Topalla Yemekteyiz Serkan'a ne oldu? İşte ayrıntılar...

Magazin 03-02-23 18:24

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kazanan belli oldu! 27 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 50 bin TL'lik ödülün sahibi olan birinci!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi 27 Ocak Cuma günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de saat 16:00'da ekrana gelen bölümde netleşti. Programda, Özgül, Kübra, Özcan, Nur ve Can arasından kimin birinci olacağı merak konusu oldu. Kazanan yarışmacı 50 bin TL'lik ödülün sahibi oldu Birçok kişi internette "TV8 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı?" sorusunu araştırıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Magazin 27-01-23 19:53

Gelinim Mutfakta BİRİNCİSİ KİM? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi, kim birinci oldu? İşte güncel puan tablosu

Gelinim Mutfakta birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de ekrana gelen yarışma programında bugün bir kişi elenirken, bir kişi de altın bileziklerin sahibi oldu. Program ara finale girmeden önce son kez bugün eleme gerçekleştirildi. Peki, Gelinim Mutfakta BİRİNCİSİ KİM? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi, kim birinci oldu? İşte güncel puan tablosu...

Trend 27-01-23 17:37

DOYA DOYA MODA 3. sezon kim kazandı? DOYA DOYA MODA ŞAMPİYONU kim oldu? İşte BİRİNCİ OLAN İSİM...

DOYA DOYA MODA ŞAMPİYONU az önce belli oldu. Tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda'da yeni sezon bugün büyük finalle sona erdi. Finale kalan yarışmacılar Hülya, Aleyna, Eda, Melike ve Deren olarak açıklandı. Nefes kesen mücadelelerin birincisi sonunda belli oldu. DOYA DOYA MODA ŞAMPİYONU kim oldu? DOYA DOYA MODA 3. sezon kim kazandı? İşte BİRİNCİ OLAN İSİM...

Magazin 27-01-23 14:32

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 20 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 20 Ocak Cuma günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında saat 16:00'da ekrana gelecek olan bölümde belli oldu. gelecek programda Funda, Ceren, Çiğdem, İbrahim ve İlker arasından kimin birinci olacağı merak konusuydu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 20 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? İşte detaylar...

Magazin 20-01-23 21:31

Doya Doya Moda BİRİNCİSİ BELLİ OLDU? Doya Doya Moda'da kim elendi?

Doya Doya Moda haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Haftanın 5 günü kıyasıya rekabetin verildiği programda bugün verilecek puanların ardından bir kişi kolyenin sahibi olurken bir kişi ise hayallerine veda etti. Tüm yarışma takipçileri ise Doya Doya Moda bu hafta kim birinci oldu, kim elendi? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte Doya Doya Moda 13 Ocak 2023 puan durumu...

Magazin 13-01-23 17:23

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 13 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 13 Ocak Cuma günü TV 8 ekranlarında saat 16:00'da yayınlanacak bölümde belli olacak. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekrana gelecek programda Neriman, Feyza, Müslüm, İsmail ve Esra arasından kimin birinci olacağı merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 13 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? İşte ayrıntılar...

Magazin 13-01-23 15:21

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 6 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kimin birinci olduğu 6 Ocak 2023 Cuma günü yayınlanan bölüm öncesi merak konusu oldu. Haftanın finali bu akşam Acun ılıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de saat 16.00'da yayınlandı. Yarışmada Hamit, Safiye, Cahide, Murat ve Bedia arasından kimin birinci olduğu belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 6 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak konusu oldu.

Magazin 06-01-23 19:21

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim kazandı, kim birinci oldu? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödülün sahibi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi belli oldu. 30 Aralık 2022 (bugün)de yayınlanan haftanın son bölümüyle büyük ödül sahibini buldu. Hafta içi her gün TV8'de saat 16.00'da yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın finali bugün gerçekleşti. Birbirinden lezzetli yemekler yaparak birbiriyle yarışan yarışmacılardan kazanan kim oldu merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bu haftaki kazananı kim oldu, büyük ödülü hangi yarışmacı kazandı? İşte merak edilenler...

Magazin 30-12-22 20:11

En Hamarat Benim birincisi AÇIKLANDI! En Hamarat Benim 30 Aralık 2022 haftanın kazananı kim?

En Hamarat Benim'de bugün final heyecanı yaşandı. Fenomen yarışma programında bugün verilen son puanların ardından haftanın kazanan ismi açıklandı. Yarışmada en yüksek puanı alarak birinci olan isim 20 bin TL'nin sahibi oldu. Peki, En Hamarat Benim haftanın birincisi kim?

Magazin 30-12-22 17:36

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 23 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kimin birinci olduğu, bugün (23 Aralık 2022 Cuma) ekrana gelecek olan haftanın finalinde belli olacak. Bilindiği üzere program saat 16.00'da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekrana geliyor. Yarışmada Serkan, Rezan, Sevim, Esra ve Derya arasından kimin birinci olacağı bugün (23 Aralık 2022 Cuma) belli olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 23 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak konusu oldu.

Magazin 23-12-22 14:25

En Hamarat Benim BİRİNCİSİ kim? En Hamarat Benim haftanın kazanan ismi belli oldu mu? 23 Aralık 2022 En Hamarat Benim puan durumu!

En Hamarat Benim'de bugün final günü. Fenomen yarışma programında bugün verilecek olan son puanların ardından birinci olan isim belli olacak. Bu kapsamda En Hamarat Benim BİRİNCİSİ kim? En Hamarat Benim haftanın kazanan ismi belli oldu mu? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı. İşte 23 Aralık 2022 En Hamarat Benim puan durumu...

Magazin 23-12-22 14:17

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazanan yarışmacısı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i hangi yarışmacının kazandığı haftanın finalinde belli olacak. Bilindiği üzere program saat 16.00'da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekrana geliyor. Yarışmada Mürüvet, Aysel, Belia, Sevilay ve Levent arasından kimin birinci olacağı bugün (16 Aralık 2022 Cuma) belli olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 16-12-22 17:07

En Hamarat Benim BİRİNCİSİ AÇIKLANDI! En Hamarat Benim 9 Aralık 2022 kazananı kim?

Kadir Ezildi'nin eğlenceli sunumu ile ekrana gelen En Hamarat Benim'de bugün final heyecanı yaşandı. Yarışmada en yüksek puanı aralak birinci olan kişiye 20 bin TL'lik büyük ödül verildi. Peki, En Hamarat Benim birincisi kim oldu? En Hamarat Benim 9 Aralık 2022 kazananı kim? İşte tüm detaylar...

Magazin 09-12-22 17:11

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 9 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 9 Aralık 2022 Cuma günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de saat 16:00'da ekrana gelen bölümde belli oldu. Programda Sevda, Hakan, Emre, Eylem ve Gülbahar arasından hangi yarışmacının birinci olacağı merak konusuydu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 9 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

Magazin 09-12-22 15:15

Doya Doya Moda kim birinci oldu? 5 Aralık Doya Doya Moda puan durumu!

Haftaiçi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında günün birincisi merak ediliyor. Doya Doya Moda yarışmacıları her gün farklı konseptle jüri karşısına çıkıyor. 5 Aralık günün birincisi araştırılıyor. Peki Doya Doya Moda kim birinci oldu? 5 Aralık Doya Doya Moda puan durumu!

Magazin 05-12-22 16:31

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 2 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi 2 Aralık 2022 Cuma günü TV8'de saat 16.00'da ekrana gelecek olan yeni bölümde belli oldu. Programda Seda, İrem, Vedat, Yıldız ve Murat arasından hangi yarışmacının birinci olacağı merak edildi. Bilindiği üzere, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de hafta içi her gün ekrana gelen programda birinci olan yarışmacı 50 bin TL kazanıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in birincisine ilişkin detaylar...

Magazin 02-12-22 22:45

Mutfak Bahane BİRİNCİSİ AÇIKLANDI! Mutfak Bahane 2 Aralık 2022 kazananı BELLİ OLDU!

Atv'nin sevilen ve ilgi ile takip edilen yarışma programı Mutfak Bahane'de bugün final günü. Derya Taşbaşı'nın sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Mutfak Bahane'de en büyük puanı alarak birinci olan yarışmacıya 10 altın bilezik verildi. Peki, Mutfak Bahane birincisi kim? Mutfak Bahane 2 Aralık 2022 kazananı belli oldu mu? İşte tüm detaylar...

Magazin 02-12-22 16:18