YURTHABER

Kapat

Hakkari'de Izinsiz Gösteri

Hakkari'de izinsiz gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşlarına polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Hakkari'de izinsiz gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşlarına polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerinin Çukurca ilçesine bağlı Kazan Vadisi'ndeki operasyonlarını bahane eden terör örgütü yandaşı bir grup, çevre yolunda barikat kurarak izinsiz gösteri düzenledi.

Olay yerine gelen polis araçlarına taş ve molotofkokteyliyle saldıran gruba, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi.

Müdahale sonrası ara sokaklara kaçan göstericilerle polis arasındaki kovalamaca sürüyor.

Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat