SPOR

Kapat

Hamit Altıntop geri döndü!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ve Spor Toto Süper Lig'de ise Osmanlıspor ile oynayacağı maçlar öncesinde bu sabah bir antrenman gerçekleştirdi.

Hamit Altıntop geri döndü!

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı.

Ardından topla serbest koordinasyon hareketleri yapan oyuncular, iki takım hâlinde 10’a 10 tempolu pas çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı ve baskıya dayalı 6’ya 6 sonuçlandırma çalışması yapıldı.

Toplam 80 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Hamit Altıntop geri döndü!

Hamit Altıntop, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Fernando Muslera ve Wesley Sneijder, takımdan ayrı rejenerasyon çalışması yaptı.

Hamit Altıntop'un idmanlara başlaması günün konusu haline gelirken, twitter'da trendtopic (TT) oldu.

Hamit Altıntop geri döndü! 1

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor ile yarın saat 20.45’te deplasmanda oynayacağı maç için saat 12.00’de Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşa İzmir’e gidecek.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat