Mynet Trend

Kapat

Hangisinin Daha Eşek Olduğuna Karar Veremediğimiz Bir Olay

NİĞDE’nin Ulukışla İlçesi’nde kimliği belirsiz kişiler, kime ait olduğu belli olmayan eşeği iple demiryoluna bağlayıp ölüme terk etti. Bir yük treni, eşeğe 3 metre kala güçlükle durabildi.

Olay, Ulukışla İlçesi’nin Osmancık Mevkii’nde meydana geldi. Konya’nın Ereğli İlçesi’nden Çakmak Köyü İstasyonu’na giden 33081 sefer sayılı yük treninin makinisti 35 yaşındaki Veli Şener, Osmancık Mevkii’ne yaklaştığında raylar üzerinde bir eşek gördü. Korna çalarak uyarmaya çalıştığı eşeğin halen rayların üzerinde durduğunu gören Veli Şener hemen fren yaptı ve hayvana 3 metre kala güçlükle durabildi.

İNSAN OLAMAZLAR

Treni durduran makinist, lokomotifinden inip eşeğin yanına gittiğinde, hayvanın ayaklarından iple raya bağlandığını fark etti. Gördüğü manzara karşısında şoke olan Şener, ipleri keserek eşeği serbest bıraktı. Eşeğin ölmesi için raylara bağlandığını ve yapılanın vicdansızlık olduğunu belirten Veli Şener, "Bunu yapan insanlar hayvanın orada parçalanmasından ne zevk alacaklar? Bunu yapanlarda vicdan yok mu? Yazıklar olsun" dedi.

Şans eseri lokomotifin arkasında vagonların olmadığını kaydeden Şener, "Lokomotife bağlı vagon ve yükler olsaydı mümkün değil duramazdık, hayvana çarparak parçalardık. İnsanlar, trenleri arabalar gibi değerlendirmesin. Binlerce tonluk trenlerin arabalar gibi hemen durması mümkün değildir" diye konuştu.

Eşeğin kimler tarafından raylara bağlandığı ise araştırılıyor.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 90.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

90.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör
YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat