YURTHABER

Kapat

Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi Muhacir Yardımcılarını Belirledi

Geçtiğimiz günlerde Hentbol Federasyonu İl Temsilciliğine atanan eski Milli Hentbolcu Metin Muhacir, hentbolun gelişmesi için...

Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi Muhacir Yardımcılarını Belirledi

Geçtiğimiz günlerde Hentbol Federasyonu İl Temsilciliğine atanan eski Milli Hentbolcu Metin Muhacir, hentbolun gelişmesi için herkesin desteğine ihtiyaçları bulunduğunu söyledi.

Muhacir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin desteğiyle yeni yapılanma içine girdiklerini, Çukobirlik Spor Kulübü’nde birlikte forma giydiği İbrahim Şentürk ile yine Çukobirlik Spor Kulübü’nde oynayan ve (C) Klasman hakemlerinden İ. Gökhür Ateş’in il temsilcisi yardımcısı olarak görev yapacaklarını kaydetti.

Yeni dönemde Adana hentbolunun eski başarılı günlere dönmesi için mücadele edeceklerini ifade eden Muhacir, şöyle devam etti:

“İl hakem ve tertip kurulunun da belirleyerek Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'na gönderdik. Onaylandıktan sonra kurulu açıklayacağız. İl Koordinatörü Kamil Dikici’nin de katkılarıyla ilk toplantımızda bayan ve erkek il karmalarında görev yapacak antrenörleri belirledik.

Alt Yapı Geliştirme Projesi’nde görev yapması düşünülen Beden Eğitimi Öğretmenleri, Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) çalışan antrenörler, hentbol branşında faaliyet gösteren kulüpler, hakem ve gözlemcilerle de toplantı yaparak yol haritasını belirleyeceğiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat