Alaplı Sanayisinde Bilge branda sahibi Mustafa Özdok'un organize ettiği Özmerve Turizm ile umreye giden 45 kişilik grup dün döndü.Dönen grubu Alaplı Otobüs terminalinde yakınları ve akrabaları karşıladı. Sevinç gözyaşları döken umreciler gitmeyenlerinde oraları görmesini istedier.
Mustafa Özdok açıklamasında kutsal topraklara giden umrecilerimiz dini vecibelerini yerine getirerek ilçeye döndüklerini Yaklaşık 20 gündür kutsal topraklarda kalan umreciler otobüs terminalinde karşılandı . Karşılıklı özlemin had safhaya ulaştığı buluşmada duygusal anlar yaşandı.20 günü yakınlarından uzakta geçirmenin burukluğunu yaşayan umrecilerin buluşmasında sevinç gözyaşları sel oldu.Özdok Her Müslüman’ın ömründe gitmek istediği mübarek toprakları gören insanların mutluluğu bizi çok sevindiriyor" diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz