Samsun’da düzenlenecek olan ‘90. Yılında Lozan Konferansı ve Mübadele’ paneline katılmak için Samsun’a gelen İnönü Vakfı Başkanı Özden İnönü Toker ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve İnönü Vakfı tarafından yarın Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘90. Yılında Lozan Konferansı ve Mübadele’ panele katılmak için Samsun’a gelen İnönü Vakfı Başkanı Özden İnönü Toker, eski Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, İnönü Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Turgut Aydıner, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İnönü Vakfı Başkanı Özden İnönü Toker, Samsun’un tarihi hakkında Başkan Yılmaz’dan bilgiler aldı. Sohbetin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İnönü Vakfı Başkanı Özden İnönü Toker’e dokuma halı minyatürü hediye ederken, İnönü Vakfı Başkanı Özden İnönü Toker ise Başkan Yılmaz’a Bilal N. Şimşir’in kitapları ile vakfın takvimini hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz