İspanya Futbol Ligi'nden (Liga BBVA) maç görüntülerinin de yer aldığı videoda, Atletico Madrid'li Türk futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan, Real Madrid'li futbolcular Mesut Özil ve Iker Casillas ile Barcelona'nın yıldız futbolcusu Andres Iniesta, Başbakan Erdoğan'a hediye etmek için kulüplerinin formalarını imzalarken, şu ifadeleri kullandılar.
[
* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1)
CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
Emre Belözoğlu Sayın Başbakanım, kalbimizde ve dualarımızdasınız. İspanya'ya hoş geldiniz. Arda Turan Sayın Başbakanım, kalbimiz dualarımız, gönlümüz her zaman sizinle. İspanya'ya hoş geldiniz.
Mesut Özil Merhaba Sayın Başbakan. İspanya'ya hoş geldiniz. Size dünyanın en iyi ligi olan BBVA Ligi'nden bu formayı hediye ediyorum. Saygılarımı sunarım.
Iker Casillas BBVA'nın temsilcileri olarak, bu imzalı hediyeyi bizden bir hatıra olarak kabul etmenizden kıvanç duyacağız.
Andres Iniesta Sayın Başbakan, bu hediyeyi takdim etmek bizim için bir onurdur.