İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin uygulama dergisi olan 'İtalik'in 16. sayısı çıktı.
7'den 70'e oyunculuk dosyasının yer aldığı sayıda, Sultan Abdülhamit'in 4. kuşaktan torunu Abdülhamit Kayahan Osmanoğlu, Oyuncu Mete Horozoğlu ve Kaybedenler Kulübü filminin gerçek sahibi Mete Avunduk ile yapılan röportajlar yer alıyor.
150 sayfalık derginin diğer bölümlerinde Mecidiyeköy'de Down Sendromlu gençlerin hizmet verdiği Down Cafe'den, Avrupa'nın sınır ülkesi Ukrayna'ya kadar hayattan bir çok renkli sayfa yer buluyor.
ÖĞRENCİLER HAZIRLIYOR
Öğrencilerin teorik derslerde edindiği bilgileri, yapılan uygulamalarla pekiştirme fırsatını veren İtalik Dergisi, İTİCÜ İletişim Fakültesi Medya Atölyesi bünyesinde çıkartılan bir öğrenci uygulama dergisi. 2005 yılından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren İtalik, yazı işlerinden sayfa tasarımına, grafik tasarımından editoryal çalışmalara kadar tüm aşamalarında öğrenciler tarafından hazırlanıyor.
Dergi, 7 yıl içinde birçok ödüle layık görüldü. Dergi; 2004 - 2011 yılları arasında 6 ödül dergi mizanpajı, üç ödül röportaj, iki ödül fotoğraf, iki ödül spor haberi ve bir ödül Magazin haberi olmak üzere toplam 14 tane yazılı dalda ödül kazandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz