YURTHABER

Kapat

İzmir’de Esrarengiz Taksici Cinayeti!

İzmir’in Aydın Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler 15 yıllık taksi şoför emekli Astsubay...

İzmir’in Aydın Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler 15 yıllık taksi şoför emekli Astsubay Ethem Köse’yi (60) boğazını keserek öldürdü.

İzmir’in Balçova İlçesi’nden Ethem Köse, yönetimindeki 35 T 6877 plakalı Kondor taksi durağına bağlı taksiyle, Balçova meydandan aldığı kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişileri Karabağlar İlçesi Aydın Mahallesi’ne götürmek üzere yola çıktı. Aydın Mahallesi’ne gelindiğinde aracın içinde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı katil zanlı/zanlıları taksi şoförü ve iki çocuk sahibi Ethem Köse’yi boğazını keserek öldürdü. Daha sonra Ethem Köse’yi 4270 sokak 21 nolu kapının önünde yola atarak kaçan zanlı ya da zanlılar taksiyi yaklaşık 1 km uzaklıktaki 4033 sokağa bırakarak olay yerini terk etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin ilk yaptığı araştırmalara göre Ethem Köse’nin cüzdanındaki 125 lira parasına dokunulmadığı tespit edilirken cinayetin gasp suçundan dolayı işlenmediği düşünülüyor. Olayın haberini alan Ethem Köse'nin taksici arkadaşları, Köse'nin kimseyle husumetinin bulunmadığını söylerlerken, neden çıktığı bilinmeyen cinayetin aydınlanması için polis ekipleri soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat