İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, alınan karar gereği İzmit'te seyyar satıcılık yapmanın yasak olduğunu söyledi.
Ergin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, alınan karar gereği İzmit'te seyyar satıcılık yapmanın yasak olduğunu belirterek, buna rağmen seyyar olarak satış yapanların tezgahlarına el konularak şahıslar hakkında da yasal işlem yapıldığını kaydetti.
Halk sağlığıyla ilgili konularda hassasiyetlerini koruduklarını ifade eden Ergin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Vatandaşın bu konuda daha dikkatli olması gerekiyor. Halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren gıda sektörü başta olmak üzere, farklı meslek gruplarına yönelik gerçekleştirdiğimiz denetimlerimiz gece gündüz devam ediyor. Tüm çalışmalarımız daha temiz, daha ferah ve daha huzurlu bir İzmit için."
Bu arada, İzmit'te yapılan denetimler sırasında seyyar olarak balık satan 2 kişinin tezgahına da el konuldu.
Muhabir: Kadir Yıldız
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz