2 Ekim Cuma Gunluk Burc Yorumlari Haberleri

BENZİN İNDİRİMİ SON DAKİKA: Petrol sert düştü! Akaryakıta 2 günde 3,28 TL indirim: Yarın bir kez daha değişiyor (5 Ekim Perşembe güncel benzin-mazot fiyatı))

Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin (mazot) olmak üzere Son dakika haberi ile milyonlarca araç sahibi tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrol fiyatları sert düşerken istasyonlarda tabela bugün bir kez daha değişti. Benzin litre fiyatı için 2 liranın üzerinde indirim yapıldı. Ancak 6 Ekim Cuma gününden itibaren 1 lira 17 kuruşluk bir fiyat indirimi daha bekleniyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları ve 5 Ekim Perşembe LPG, motorin ve benzin fiyatı listesi...

Finans 2023-10-05 09:26:30

İrem Derici kimdir? 'At gibi aşığım' itirafı olay olan İrem Derici 2. Sayfa'da neden yok?

İrem Derici, 14 Ekim 2022 Cuma günü TV8'de canlı olarak ekrana gelecek olan 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayacaktı. Aradığı ilişkiyi bir türlü bulamayan ünlü şarkıcı, sevgilisi Cem Belevi tarafından aldatılmıştı. Ayrılığı Cem Belevi'yi ifşa ederek duyuran ünlü isim, en son "At gibi aşığım" itirafında bulunmuştu. Fakat ünlü şarkıcı yerine programa Kobra Murat konuk oldu. Peki, İrem Derici kimdir? İrem Derici 2. Sayfa'da neden yok?

Magazin 2022-10-14 10:32:16

Kobra Murat kimdir? 2. Sayfa konuğu Kobra Murat'ın serveti ne kadar, kaç TL?

Kobra Murat, 14 Ekim 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e özel açıklamalarda bulunan ünlü isim magazin gündemini değerlendirdi. "Yemekte Yaparım Salçayla", "Kaliteliyiz Markayız Havalıyız", "Kraliçe" ve "Saltanat Gaydası" gibi şarkılarla bilinen ünlü ismin biyografisi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Kobra Murat kimdir? 2. Sayfa konuğu Kobra Murat'ın serveti ne kadar, kaç TL?

Magazin 2022-10-14 10:18:53

2. Sayfa konuğu Aydilge kimdir? Aydilge nereli ve kaç yaşında?

Aydilge, 7 Ekim 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. 2. Sayfa'da dikkat çeken açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı günün en çok araştırılan isimleri arasında bulunuyor. Peki Aydilge kimdir? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Aydilge'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 2022-10-07 09:43:32

En son deprem nerede oldu? Kaç şiddetinde? 2 Ekim 2021 AFAD ve Kandilli son depremler listesi...

1 Ekim Cuma günü Muş'un Bulanık ilçesinde yaşanan 3.3'lük sarsıntı sonrası, vatandaşlar 2 Ekim Cumartesi günü Türkiye'de yaşanan depremleri araştırıyor. 2 Ekim Cumartesi günü Türkiye'de ve dünya çapında meydana gelen tüm depremler açıklandı. Peki, 2 Ekim 2021 Cumartesi günü nerelerde deprem oldu? İşte yanıtı...

Haber 02-10-21 10:57

Bugün deprem oldu mu? Türkiye genelinde deprem oldu mu? 2 Kasım son depremler listesi!

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin sonrasında başta İzmirli vatandaşlar olmak üzere pek çok kişi tarafından “bugün deprem oldu mu” sorusunun cevabını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi artçtı depremlerin detaylarını paylaşmayı sürdürüyor. AFAD’ın resmi internet sitesindeki “son depremler” bölümünde konuyla ilgili detaylı bilgi bulunuyor. İşte 2 Kasım İzmir deprem listesi!

Haber 02-11-20 18:01

Salihli Kızılay, depremzedelerin yardımına koştu

İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli olarak gerçekleşen 6,6 şiddetindeki depremin ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, depremzedelerin yardımına koştu.30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem felaketinin hemen ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi’nden afet eğitimi almış ve sahada tecrübeli 2 personel ve 5 gönüllüden oluşan afet timi, afetin yaşandığı bölgeye gitti.

Yurthaber 02-11-20 12:53

Salihli Kızılay, depremzedelerin yardımına koştu

İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli olarak gerçekleşen 6,6 şiddetindeki depremin ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, depremzedelerin yardımına koştu.30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem felaketinin hemen ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi’nden afet eğitimi almış ve sahada tecrübeli 2 personel ve 5 gönüllüden oluşan afet timi, afetin yaşandığı bölgeye gitti.

Yurthaber 02-11-20 12:52

Salihli Kızılay, depremzedelerin yardımına koştu

İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli olarak gerçekleşen 6,6 şiddetindeki depremin ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, depremzedelerin yardımına koştu.30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan deprem felaketinin hemen ardından Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi’nden afet eğitimi almış ve sahada tecrübeli 2 personel ve 5 gönüllüden oluşan afet timi, afetin yaşandığı bölgeye gitti.

Yurthaber 02-11-20 12:52

Samandağ’da terör örgütü propagandası yapan 2 kişi yakalandı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alındı.Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki Uzunbağ Mahallesi’nde bulunan yol kenarındaki duvarlara ve HATSU binasının duvarına, 23 Ekim Cuma günü kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce terör örgütü TKP/ML’nin sözde kurucusu İbrahim Kaypakkaya’nın resmi ile “Umut dağlarda, partizanlarda, Dersim’de düşene, dövüşene bin selam” şeklinde sprey boya ile yazılar yazılmak suretiyle propaganda yapıldığı tespit edildi.Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı ile İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından yapılan araştırma sonucunda, propaganda yapan şahısların A.H.A.

Haber 30-10-20 11:41

Çocukluk 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Mahir'i gözyaşlarına boğan olay! Çocukluk dizisi 2. son bölümde neler oldu?

Fox TV'nin yeni dizisi Çocukluk 2. bölümüyle 16 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Çocukluk dizisinin 3. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Fragmanda, Ali Kaan Umut Evi'ni kuran Mahir'in yurtta kalan bir çocuğa anne ve babasının öldüğünü anlattığı anlar seyirciyi etkiliyor. Gözyaşlarını tutamayan Mahir'i Ayşegül "Siz çok iyi bir babasının" sözleriyle teselli ediyor. İşte Çocukluk 3. bölüm fragmanı.

Magazin 17-10-20 02:51

Edirne’de eski emniyet mensubu 2 FETÖ şüphelisi yakalandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde yasadışı yollarda yurt dışına kaçmak isteyen FETÖ üyesi eski emniyet mensubu 2 kişi yakalandı.9 Ekim Cuma günü sabah saatlerinde yasadışı yollarda yurt dışına kaçmak isteyen emniyet eski mensubu 2 FETÖ üyesi, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haber 12-10-20 18:15

Çocukluk 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Çocukluk'un 1. bölümünde neler oldu?

Fox TV'nin yeni dizisi Çocukluk 1. bölümüyle 9 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Çocukluk dizisinin 2. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, dizide tüm hayatını çocuklara adamış ve Ali Kaan Umut Evi'ni kurmuş Mahir karakterini canlandırıyor. İşte Çocukluk dizisi 2. bölüm fragmanı ve 1. bölümde yaşananlar.

Magazin 10-10-20 00:51

Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 9 Ekim Cuma sonuçları

Doya Doya Moda'nın 2 Ekim Cuma ekrana gelen son bölümünde hafta birincisi yarışmacı belli oldu. En şık olmak için yarışmacıların mücadele ettiği Doya Doya Moda hafta finalinde yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Yarışmacılar bu hafta 'erkek kardeşine kız isteme' konseptiyle finalde yarıştı. Peki, Doya Doya Moda hafta birincisi kim oldu? Ödülü kim kazandı? Doya Doya Moda'dan kim elendi? 9 Ekim Cuma Doya Doya Moda sonuçları

Magazin 09-10-20 19:48

Karacasu’da kaybolan Zeliha nine bulundu

Aydın’ın Karacasu ilçesinde kendisinden 5 gündür haber alınamayan 86 yaşındaki Zeliha Adelli bulundu.Karacasu ilçesinde Ataköy Mahallesi’nde yaşayan 3 çocuk annesi Zeliha Adelli iddiaya göre en son 2 Ekim Cuma günü Karacasu Devlet Hastanesi’nde görüldü.

Yurthaber 07-10-20 10:43

Karacasulu Zeliha nineden 4 gündür haber alınamıyor

Aydın’ın Karacasu ilçesi Ataköy Mahallesi’nde yaşayan 86 yaşındaki Zeliha Adelli’den 4 gündür haber alınamıyor.Karacasu ilçesinde Ataköy Mahallesi’nde yaşayan 3 çocuk annesi Zeliha Adelli iddiaya göre en son 2 Ekim Cuma günü Karacasu Devlet Hastanesi’nde görüldü.

Yurthaber 06-10-20 23:08

Tunceli’de etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin “Kırmızı”, birinin “Turuncu” kategoride olduğu tespit edildi

İçişleri Bakanlığı, Tunceli’de etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin “Kırmızı”, birinin “Turuncu” kategoride olduğu tespit edildiğini açıkladı.Tunceli-Ovacık kırsalında, 2 Ekim Cuma günü, İl Jandarma Komutanlığınca, Hava Kuvvetleri destekli gerçekleştirilen Yıldırım-4 Operasyonunda, 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmişti.Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin, terörden arananlarda Kırmızı kategoride yer alan TKP/ML TİKKO terör örgütünün sözde Tunceli sorumlusu olan Özgür kod adlı Ali Kemal Yılmaz olduğu tespit edildi.

Haber 05-10-20 11:00

AYTO Akamdemi ’Çevrimiçi’

Aydın Ticaret Odası (AYTO), kişisel gelişimden mesleki eğitime birçok alanda verdiği eğitimler ile üyelerinin ticaret hacmini geliştirmek, nitelikli ve belgeli iş gücüne katkı sağlamak adına eğitim içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor.AYTO üyeleri için 2 Ekim Cuma günü saat:16.00 - 18.00 arasında online olarak iş dünyasında kendini ifade edebilme, diğer insanları ikna edebilme yöntemleri ve stratejilerinin anlatıldığı ’Boş Muyuz?

Yurthaber 03-10-20 11:30

Bay Yanlış dizisi nasıl bitti? Bay Yanlış final bölümüne Özgür'ün Ezgi'ye evlenme teklifi damga vurdu! Bay Yanlış 14. bölüm final sahnesi izle

Fox TV'nin romantik komedi dizisi Bay Yanlış, 2 Ekim Cuma akşamı 14. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde oynadığı Bay Yanlış'ın final bölümünde Ezgi, Özgür'ün restoranına ortak oldu. Finalde ise Özgür büyük aşkı Ezgi'ye romantik bir evlilik teklifi yaptı. Özgür'ün evlilik teklifine ise Ezgi "Sen benim yarınım, dünümsün. Evet" yanıtını verdi. İşte Bay Yanlış 14. bölüm final sahnesi.

Magazin 03-10-20 03:00

Ramo 14. bölüm izle! Ramo, Cihangir'i öldürecek mi? Ramo 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo 14. son bölümüyle 2 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Murat Yıldırım'ın başrolde oynadığı Ramo'nun son bölümünde Ramo Cihangir'in aracının peşine takıldı. Final sahnesinde ise Cihangir, peşine takılan araçta Ramo'nun olduğunu gördü. Silahını çeken Ramo'nun "Asıl şimdi bittin Cihangir" sözleri dikkat çekti. Peki Ramo, Cihangir'i öldürecek mi? Ramo dizisi 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Ramo 14. son bölüm final sahnesi.

Magazin 03-10-20 02:36

Babil 14. son bölüme İrfan'ın sahnesi damga vurdu! Halit Ergenç sosyal medyada gündem oldu! Babil 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Babil dizisi 2 Ekim Cuma akşamı 14. son bölümüyle ekrana geldi. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Babil'de Egemen'in tuzağıyla cezaevine giren İrfan acı gerçekleri öğrendi. İrfan, Egemen'in ardından eski eşi Eda'dan da Deniz'in kendi oğlu olmadığını öğrenince yıkıldı. Halit Ergenç'in başarılı oyunculuğu ise sosyal medyada gündem oldu. Babil'in 15. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 03-10-20 02:13

Kırmızı Oda 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda'da Meliha'ya ne olacak?

Kırmızı Oda dizisi 5. bölümüyle 2 Ekim Cuma akşamı TV8'de ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizinin son bölümünde ünlü Emre Kınay, Ahmet rolüyle katıldı. Kırmızı Oda dizisinin 6. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Kırmızı Oda yeni bölümde Doktor Hanım'ın telefonda Meliha'yı durdurmaya çalışması dikkat çekiyor. Peki Kırmızı Oda'da Meliha'ya ne olacak? İşte Kırmızı Oda 6. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 03-10-20 01:57

Doya Doya Moda'da kim elendi? Birinci kim oldu? İşte Doya Doya Moda 2 Ekim Cuma sonuçları

Doya Doya Moda'nın 2 Ekim Cuma ekrana gelen son bölümünde hafta birincisi isim belli oldu. Büyük beden yarışmacıların mücadele ettiği Doya Doya Moda hafta finalinde heyecan dolu anlar yaşandı. Yarışmacılar bu hafta '"sonbahar kreasyonunda moda dergisi kapak kızı' konseptiyle finalde yarıştı. Yarışmacılara bu konsept için 700 TL bütçe verildi. Peki Doya Doya Moda hafta birincisi kim oldu? Ödülü kim kazandı? Doya Doya Moda'dan kim elendi? İşte 2 Ekim Cuma Doya Doya Moda sonuçları.

Magazin 02-10-20 20:21

Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu? 2 Ekim Temizlik Benim İşim kim kazandı?

2 Ekim Temizlik Benim İşim yarışmasında merakla beklenen haftanın birincisi belli oldu. Pazartesi günü başlayan kıyasıya mücadele Cuma günü sona erdi. Yarışmacılarla beraber mücadele eden Kadir Ezildi, yarışmacıların puanlarına kendi puanını da ekleyerek Temizlik Benim İşim bu haftanın birincisi kim oldu korusuna yanıt vermiş oldu. Peki, Temizlik Benim İşim 2 Ekim kim kazandı? İşte Temizlik Benim İşim 2 Ekim haftanın birincisi ve merak edilen tüm detaylar…

Magazin 02-10-20 16:49

Şam tatlısı nasıl yapılır? Şam tatlısı tarifi nedir? Şam tatlısı malzemeleri nelerdir? İşte şam tatlısının tarifi...

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 2 Ekim 2020 Cuma günü yayınlanan 545. bölümde gelinler şam tatlısı yaptı. Kayınvalide ve gelinlerin çeyrek altın sahibi olmak için rekabet ettikleri yarışmada şam tatlısı rüzgarı esti.

Haber 02-10-20 15:29

Bugün kanallarda ne var? TV yayın akışı 2 Ekim 2020 Cuma TV8, Show TV, Kanal D, Star TV, ATV, FOX TV yayın akışı

Bugün kanallarda hangi dizi ve yarışma programları var merak ediliyor. 2 Ekim ekranlarda yayınlanacak olan programların saatleri bazen değişebiliyor. Bu akşam TV 8 ekranlarına kısa sürede sevilen dizi Kırmızı Oda gelecek. Diğer kanallarda ise aynı saatlerde dizi ve yarışmalar ekranlarda olacak. Peki TV 8, Show TV, Kanal D, Star TV, ATV, FOX TV yayın akışı nedir? İşte 2 Ekim TV yayın akışı...

Magazin 02-10-20 08:38

Gümüş düşüşte... Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! (2 Ekim 2020 Cuma) Gümüşün gramı ne kadar?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 5,9289 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 2 Ekim 2020 Cuma gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 2 Ekim 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 02-10-20 07:33

Dolar yine yükselişte... Dolar kuru bugün ne kadar? 2 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin ne kadar?

Dolar geçtiğimiz hafta seyrini değiştirerek yükselişe geçmişti. . Bir süredir koronavirüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7.7 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 2 Ekim 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 02-10-20 07:27

Altın düşey yönde... Gram altın ne kadar? 2 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı son durum!

Altının geçtiğimiz hafta ani düşüşü yatırımcıların tedirgin etti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 2 Ekim 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 02-10-20 07:17

Uyku düzensizlikleri geliyor... 2 Ekim 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

2 Ekim 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merakla araştırılan günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

Kadin 02-10-20 07:06

Başkan Altay: Konyamız bu defa Cumhurbaşkanımızla gönülden kucaklaşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tamamlanan yatırımların açılışını yapmak üzere Konya’ya geliyor.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 2 Ekim Cuma günü bir kez daha Konya’da ağırlayacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Yurthaber 01-10-20 11:10

Başkan Altay: Konyamız bu defa Cumhurbaşkanımızla gönülden kucaklaşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tamamlanan yatırımların açılışını yapmak üzere Konya’ya geliyor.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 2 Ekim Cuma günü bir kez daha Konya’da ağırlayacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Yurthaber 01-10-20 11:10

Pamukkale’de kurslara başvurular sona eriyor

Pamukkale Belediyesinini ilçe genelinde yaşayan her kesimden vatandaşlara yönelik olarak düzenlediği kursların kış dönemi için başvuruları 2 Ekim 2020 Cuma günü sona eriyor.“Pamukkale’de Kurs Zamanı” adıyla Pamukkale Belediyesinin 17 branşta 32 farklı noktada planlanan kursların kış dönemi başvuruları 2 Ekim Cuma 2020 Cuma günü sona eriyor.

Yurthaber 01-10-20 09:52

ÇDSO’dan sezona açılış konseri

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Ekim ayı ile beraber yeni sanat sezonuna açılış konseriyle başlayacak.ÇDSO’dan yapılan açıklamaya göre, Kamu Kurum ve Kurullarında Normalleşme Süreci başlıklı Cumhurbaşkanlığı Genelgesinde yayımlanan önlemlerin titizlikle uygulanacağı ve diğer tüm tedbirlerin en üst düzeyde alınacağı konserlerin ilki, genç ve yetenekli orkestra şefi Can Okan’ın yönetiminde 2 Ekim Cuma günü Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonunda gerçekleşecek.Müziğin iyileştirici gücüne inanarak planlanan sanat sezonunun ilk konserinde ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’ın Flüt Konçertosu yer alıyor.

Yurthaber 28-09-20 13:27

RTÜK'ün verdiği ceza kararı sonrası Halk Tv ekranı böyle karardı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Halk TV'ye verilen 5 günlük ekran karartma cezası başladı. Halk TV, 2 Ekim Cuma gününü 3 Ekim Cumartesi gününe bağlayan gece 00.00’da tekrar yayına başlayacak.

Haber 28-09-20 09:40

Kayserispor, Ankaragücü hazırlıklarına başladı

Hes Kablo Kayserispor ligin 4.haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.Hes Kablo Kayserispor 2 Ekim Cuma günü Ankara’da oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Yurthaber 27-09-20 17:15

Iraklı Şii merciden “Erken seçim” çağrısı

Irak’ta 2 aydan fazladır süren ve Başbakan Adil Abdülmehdi’nin istifa etmesine neden olan hükümet karşıtı protesto gösterilerini sonlandırmak için Şii mercii Ali Sistani erken seçim çağrısında bulundu.Irak’taki Şiilerin dini mercii Ali Sistani’nin cuma hutbesinde açıklamasını okuyan temsilcisi Abdülmehdi el-Kerbela, ülkenin zor ve kritik bir durum yaşadığını belirterek devam eden protestolarda bazı aktivistlerin öldürüldüğünü ve bazılarının kaçırıldığını söyledi.Devlet kurumlarının kapanmaya maruz kaldığını söyleyen Sistani, bazı vatandaşların evlerinin ateşe verildiğini dile getirerek uzun zamandır süren şiddet olayları ve karmaşanın sonlandırılmasının adil bir seçim yasasının çıkarılmasının ardından erken seçime gitmekle mümkün olabileceğini ifade etti.Bağımsız Seçim Komiserliğinin oluşturulması gerektiğinin altını çizen Sistani, seçim yasasının bazı ana maddeleri hakkında anlaşmazlıkların sürdüğü gözlenmekte olduğunu söyledi.Irak’ta geçtiğimiz Ekim ayından bu yana başlayan hükümet karşıtı protesto gösterilerinde 500’e yakın kişi hayatını kaybederken 20 bine yakın kişi de yaralanmıştı.

Haber 20-12-19 15:41

Büyükşehir ve Fethiye Belediyesi’nden kan bağışı

Seydikemer ve Fethiye ilçelerinde çalışan Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli ve Fethiye Belediyesi personeli Kızılay tarafından hastalarınihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla kan bağışında bulunuyor.29 Ekim - 4 Kasım tarihleri Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ve Kızılay’ın ortaklığında ‘Güvenli Kan Temini Projesi’ ile kan bağışı temini yapılıyor.Fethiye ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi Uğur Mumcu Bulvarı Park Girişi meydanında 1 Kasım Cuma günü saat 09.00’da başlayan ‘Güvenli Kan Temini Projesi’ 2 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’de sona erecek.2018 Ekim ayında hastaların ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla Menteşe ilçesinde görevli 236 Büyükşehir Belediyesi personelinin kan bağışında bulunmasıyla Türkiye rekoru kırılmıştı.

Yurthaber 01-11-19 16:21

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------- 24/10          10:00     Yıllık Sanayi ve Hizmet İstatistikleri 24/10          10:00     Bitkisel Üretim 2.Tahmini 24/10         14:00     TCMB politika faizi 25/10         10:00     Kapasite kullanım oranı 25/10         10:00     Reel kesim güven endeksi 30/10         10:00     Ekonomik güven endeksi 31/10         10:00     Dış ticaret dengesi, nihai 31/10         10:00     Turizm gelirleri 31/10         11:00     Giriş çıkış yapanlar ------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA                    TSİ ------------------------------------------------------------------------------- 24 EKİM PERŞEMBE ------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA                03:30 İmalat PMI JAPONYA                03:30 Servis PMI JAPONYA                03:30 Bileşik PMI JAPONYA                08:00 Öncü Göstergeler FRANSA                 10:15 İmalat PMI FRANSA                 10:15 Servis PMI FRANSA                 10:15 Bileşik PMI ALMANYA               10:30 İmalat PMI ALMANYA               10:30 Servis PMI ALMANYA               10:30 Bileşik PMI EURO BÖLGESİ   11:00 İmalat PMI EURO BÖLGESİ   11:00 Servis PMI EURO BÖLGESİ   11:00 Bileşik PMI EURO BÖLGESİ   14:45 ECB Gösterge Faiz Oranı EURO BÖLGESİ   14:45 ECB Marjinal Faiz Oranı EURO BÖLGESİ   14:45 ECB Mevduat Faiz Oranı ABD                        15:30 Dayanıklı Tüketim Malı Siparişleri ABD                        15:30 Haftalık İşsizlik Başvuruları ABD                        15:30 Devam Eden Başvurular ABD                        16:45 İmalat PMI ABD                        16:45 Servis PMI ABD                        16:45 Bileşik PMI ABD                        17:00 Yeni Konut Satışları ABD                        17:30 EIA Doğalgaz Stok Değişimi ------------------------------------------------------------------------------- 25 EKİM CUMA ------------------------------------------------------------------------------- JAPONYA               02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları JAPONYA               02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları JAPONYA               02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları JAPONYA               02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları ALMANYA               09:00 GfK Tüketici Güveni FRANSA                 09:45 ÜFE ALMANYA              11:00 IFO-İş İklimi ALMANYA              11:00 IFO-Beklentiler ALMANYA              11:00 IFO-Durum Değerlendirmesi ABD                        17:00 Michigan Üniversitesi Endeksi

Finans 24-10-19 09:01

Engelliye önce darp, sonra gasp

Antalya’da cami avlusunda bedensel engelli bir kişiyi darp ederek cebindeki 2 bin 900 TL’sini alan şüpheli, polis tarafından yakalandı.Olay, 11 Ekim Cuma günü saat 18.30 sıralarında Kepez ilçesindeki bir caminin avlusunda yaşandı.

Haber 16-10-19 17:48

Meteoroloji’den Aydın’a serin ve yağışlı hava uyarısı

Aydın’da yarın gece saatlerinden (04 Ekim Cuma) itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.Meteoroloji 2.

Yurthaber 03-10-19 15:19

Büyükşehir’in Bahçıvanlık Kursu’na yoğun ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Bahçıvanlık Kursları”na Başkentliler yoğun ilgi gösteriyor.Kayıt başvurularının başlamasının ardından Bahçıvanlık Kursu’na kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine son başvuru tarihi 20 Eylül Cuma gününe kadar uzatıldı.Ücretsiz kursÇevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından her yıl ücretsiz olarak verilen Bahçıvanlık Kursu’na her yaş ve meslek grubundan Başkentliler yoğun katılım sağlıyor.Bahçıvanlık Kursları’nın 30 Eylül-11 Ekim 2019 tarihlerini kapsayan1’inci dönemine ait kontenjanları tamamen dolarken, 14 Ekim-25 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 2 ‘inci dönem için kayıt başvuruları devam ediyor.Yoğun ilgi nedeniyle elektronik başvuru da alınıyorŞehir dışında olanlar ve henüz başvuru yaptıramayanlar için elektronik ortamda (online) başvuru sistemini de devreye sokan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi internet adresi (https://forms.ankara.bel.tr/bahcivanlik-kursu) üzerinden ön kayıt yaptırma imkanı sunuyor.Online başvuru formunu doldurarak ön kayıt yaptıranların 20 Eylül Cuma gününe kadar nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğrafla birlikte, Söğütözü Mahallesi 2185.

Yurthaber 17-09-19 12:06

Açıköğretim ikinci üniversite kayıtları başlıyor

Anadolu Üniversitesinin uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri ikinci üniversite başvuruları için geri sayım başladı.2019-2020 öğretim yılı ikinci üniversite internet başvuru ve kayıt işlemleri, 2 Eylül Pazartesi günü başlayıp 18 Ekim Cuma günü sona erecek.

Haber 22-08-19 10:28

Sevgilisini öldürüp cesedini arabada 5 saat gezdiren şahsa müebbet

Gaziantep’te sevgilisini otomobilde öldürüp cesedi ile 5 saat dolaşan şahsa müebbet hapis cezası verildi.Gaziantep’te evli ve 1 çocuk sahibi iş adamı Cuma Pancar, 18 Ekim 2017 tarihinde kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi 31 yaşındaki Arzu Gültekin’i otomobilde tabancayla başına 2 el ateş edip öldürmüş, yanındaki cesetle birlikte otomobille saatlerce kentte dolaşmıştı.

Haber 29-01-19 20:47

Başkan Uysal’dan Antalya’ya davet

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hizmete açılacak Türkan Şoray Kültür Merkezi’nin Türkiye’nin en nitelikli salonlarından bir tanesi olduğunu söyledi.Muratpaşa Belediyesi’nin operadan tiyatroya, müzikalden baleye ve konserlere sahne ve gösteri sanatlarının merkezi olacak Türkan Şoray Kültür Merkezi’ni 26 Ekim Cuma saat 16.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.Türk sinemasının ‘Sultan’ lakaplı oyuncusu Türkan Şoray’ın katılımıyla gerçekleştirilecek açılışta 40 yıl önce, 15’inci Antalya Film Festivali’nde ‘En iyi 2.

Yurthaber 24-10-18 12:45

Ada'da taraflar Cuma günü bir araya gelecek (2)

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, 26 Ekim Cumu Birleşmiş Milletler (BM) Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar'in ara bölgedeki konutunda bir araya gelecek.

Haber 18-10-18 23:08

Denizli Basket Kepez maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Denizli Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 19 Ekim Cuma Günü saat 17.30’da PAÜ Spor Yerleşkesi’nde Kepez Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.Denizli’yi Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarına bir yenisini daha ekliyor.

Yurthaber 16-10-18 15:20

STAR Rafinesi 19 Ekim’de açılıyor

İzmir Aliağa’da SOCAR’ın 6.3 milyar dolarlık yatırım değeriyle gerçekleştirdiği STAR Rafineri, üretim faaliyetine 19 Ekim Cuma günü düzenlenecek açılış töreni ile başlıyor.Türkiye’de özel sektörün tek noktaya yaptığı en büyük yatırım olma özelliği taşıyan ve bünyesinde 20 fabrikayı barındıran STAR Rafineri, 19 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Azerbaycan Ekonomi Bakanı Şahin Mustafayev, SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Vagif Aliyev, SOCAR Türkiye CEO’su Zaur Gahramanov, STAR Rafineri Genel Müdürü Mesut İlter, Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov ve Petlim Genel Müdürü Doğan Çırakoğlu’nun katılımının beklendiği törenle hizmete açılacak.PETKİM tesislerin yanında 2011 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in temellerini atıp inşaatına başlanan, 2 bin 860 dönüme yayılan, üç iskelesi ve 20 üretim tesisiyle bir organize sanayi bölgesiyle aynı büyüklüğe sahip Star Rafineri, yaklaşık 6,3 milyar dolara mal oldu.

Yurthaber 14-10-18 15:50

Tokat’ta kitap günlerine Azerbaycan damgasını vuracak

Tokat’ta 100 aşkın yazar ile 1 milyon kitabın kitapseverlerle buluşacağı 2’nci kitap fuarına Azerbaycan’dan yazarlar ve milletvekilleri de katılacak.Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tokat Kent Konseyi organizesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Fuarı 12 Ekim cuma günü kapılarını açıyor.

Yurthaber 09-10-18 18:30