Kars Kağızman Anadolu Lisesi Üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencisine, 24 Mart´ ta yapılacak olan YGS öncesi moral vermek, sınav stresini biraz olsun unutturmak amacıyla Kağızman Öğretmen evinde moral yemeği düzenledi. Morel gecesinde konuşan okul müdürü Ali Altun “Amacımız; Rehberlik Servisimizin hazırlamış olduğu plan doğrultusunda öğrencilerimizle bire bir iletişim kurarak sınav stresini azaltmak ve onlara moral vermek.”dedi
Kağızman Anadolu Lisesi Yönetimi ve Rehberlik Servisinin ortak yürüttüğü "YGS´ ye DOĞRU" adlı proje kapsamında öğrencilerine Kağızman Öğretmen Evi yemek salonunda akşam saat 17.30´ da yemekli bir gece düzenlendi. Yemeğe Kağızman İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup BAYŞAR, Anadolu Lisesi Müdürü Ali ALTUN, sınava girecek öğrenciler, öğretmenler ve Anadolu Lisesi personelleri katıldı.
Kağızman Anadolu Lisesi Müdürü Ali ALTUN tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşen moral yemeğini önümüzdeki yıllarda gelenek haline getirmek istediğini vurgulayarak, moral ve motivasyonun başarının birincil anahtarı olduğunu söyleyerek, bu projeyi ortak yürüten Rehber Öğretmenlerimiz Pınar NURAY, Havva YILDIZ ve Müdür Yardımcımız Mehmet İPEK başta olmak üzere, programa müzikleri ile renk katan Müzik Öğretmenimiz Şengün AKSU ve müzisyen arkadaşlarımız Uygar ÖNALAN, Ferdi ÇUKURÇAM´ a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini açıkladı. Yemekde birbirinden güzel türküler ve halaylarla öğrenciler kendilerine moral depoladılar.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz