Kağıthane’de bir grup terör örgütü yandaşı, yoldan geçen İETT otobüsünün önünü keserek molotoflu ve taşlı saldırıda bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Nurtepe Sokullu Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Aksaray-Güzeltepe hattında çalışan İETT otobüsü, bir grup terör örgütü yandaşının saldırısına uğradı. Otobüsün önünü kesen grup, yolcuların bulunduğu belediye otobüsüne saldırdı. Yolcular son anda otobüsü terk etti. Olayın ardından Sokullu Caddesi’ne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Vatandaşların meraklı bakışları arasında yoğun güvenlik önlemi alan polis, gazetecileri güvenlik şeridinin dışında olmalarına rağmen uzaklaştırmaya çalıştı.
Polis ekipleri, saldırının ardından şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz