YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karnından 7 kilogramlık kist çıkarıldı

Malatya’da 41 yaşındaki bir kadının karnından 7 kilogram büyüklüğünde kist çıkartıldı Kışla Gözde Hastanesi Kadın...

Karnından 7 kilogramlık kist çıkarıldı

Malatya’da 41 yaşındaki bir kadının karnından 7 kilogram büyüklüğünde kist çıkartıldı
Kışla Gözde Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Übeyt Akçin, bel ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Fatma Yalcın (41) muayene ve tetkiklerin sonucunda karnında bir kitle tespit ettiklerini söyledi. Yaklaşık 2 saat süren operasyonun 7 kilo ağırlığındaki yumurtalık kistini çıkardıklarını belirten Akçin, "Hastamız bize geldiğinde 9 aylık gebe gibi görünüyordu. 2 saate yakın süren başarılı bir operasyonla yaklaşık 45 cantimetre büyüklüğünde ve 7 kilo ağırlığında yumurtalık kistini çıkardık. Hastamız aylarca bu kitle ile gezmiş. Ağrıları artınca bize geldi. Başarılı geçen bir ameliyatın ardından sağlığına kavuştu. Şimdi oldukça mutlu." dedi.
Dr. Akcin tüm kadınların yıllık olarak jinekolojik muayeneden mutlaka geçmesi gerektiğini vurgulayarak böylece oluşabilecek tüm hastalıkların erken tanı ve tedavisinin daha kolay olabileceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler