YURTHABER

Kars
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kars’ta günü birlik evlere operasyon düzenlendi

Kars’ta polis, günübirlik evlere operasyon düzenlendi.Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nce, sisteme kayıtlı olan günübirlik evlerin veri gönderip göndermediğinin kontrol edilmesi, sisteme kayıt olmadan işletilen günübirlik kiralanan evlerin tespit edilmesine yönelik olarak 22 ekibin katılımı ile il merkezinde ve ilçelerde eş zamanlı operasyon düzenlendi.Düzenlenen operasyonlarda 102 daire kontrol edildi, vatandaşların genel olarak ilgili mevzuata uygun hareket ettikleri tespit edildi.1 kişiye 5490 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan idari işlem yapıldı.

Kars’ta günü birlik evlere operasyon düzenlendi

Kars’ta polis, günübirlik evlere operasyon düzenlendi.
Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nce, sisteme kayıtlı olan günübirlik evlerin veri gönderip göndermediğinin kontrol edilmesi, sisteme kayıt olmadan işletilen günübirlik kiralanan evlerin tespit edilmesine yönelik olarak 22 ekibin katılımı ile il merkezinde ve ilçelerde eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Düzenlenen operasyonlarda 102 daire kontrol edildi, vatandaşların genel olarak ilgili mevzuata uygun hareket ettikleri tespit edildi.
1 kişiye 5490 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan idari işlem yapıldı. 1 apart sahibine de 1 bin 774 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan idari işlem uygulandı.
Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler