Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Kayserispor, AZ Alkmaar ile oynadığı özel maçta 3-0 mağlup oldu.
[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN
**](http://www.facebook.com/spormynet)
Afas Stadı'nda oynanan ve seyircilerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada, Gökhan Değirmenci, Hasan Ali Kaldırım, İlhan Eker, Zurab Khizanishvili, James Troisi (Dk. 86 Berkay Tolga Dabanlı); Abdullah Durak (Dk. 67 Savaş Yılmaz), Gökhan Ünal (Dk. 46 Babacar Mbaye Diop), Okay Yokuslu (Dk. 79 Burak Bükel), Sefa Yılmaz (Dk. 67 Cem Sultan), Tolga Yıldız, Noureddine Amrabat (Dk. 58 Semih Aydilek) 11'i ile mücadele etti.
Kayserispor'dan İlhan Eker 85. dakikada kırmızı kart görürken, sarı-kırmızılı takım, Boymans (Dk. 7), Elm (Dk. 32) ve Reijnen (Dk. 79)'in golleriyle sahadadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, rakiplerinin çok iyi oyun ortaya koyduğunu belirterek, "Bizim daha çok çalışarak açıklarımızı kapatmamız lazım. Gördüğümüz sarı ve kırmızı kartlardan hiçbir hocanın memnun olmayacağı gibi ben de memnun değilim" dedi.
Kayserispor, 27 Temmuz'da İspanya'nın Getafe takımıyla oynayacağı hazırlık maçının ardından Türkiye'ye dönecek.