YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kepez Belediyesi otizmli çocukları ağırladı

Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli çocuklarla makamında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz otizmin farkındayız.

Kepez Belediyesi otizmli çocukları ağırladı

Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli çocuklarla makamında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz otizmin farkındayız. Kepez Belediyesi olarak da, 12 yıldır otistik çocuklarımızla bir aradayız” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde, otizmli çocuklarla bir araya geldi. Başkan Tütüncü, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz, otizmli çocuk ve ailelerini makamında kabul etti. Çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Başkan Tütüncü, “Bugün 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, nedeniyle bir aradayız. Ama biz yıllardır birbirimizin farkındayız. Kepez Belediyesi olarak 12 yıldır otistik çocuklarımızla birlikteyiz. Bütün engelli çocuklarımız ve aileleriyle farklı bir gönül bağı kurmaya onlarla hayatı paylaşmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar pek çok projeye birlikte imza attık. Derneğimizle ve dernek başkanımız Demet hanım kardeşimizle, hem otistik çocuklarımıza, hem de onların ailelerine umut olmaya çalıştık. Bundan büyük bir mutluluk duyduk. Şimdi, Kepez Belediyesi kimliğiyle, belediyemiz çatısı altında çok daha güzel projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Bundan dolayı da heyecan içindeyiz. Bu farkındalık gününün hepimize yeni ufuklar açmasını diliyorum. “ diye konuştu.
Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz da, 4 yıldır aktif çalışan bir dernek olduklarını belirterek " Kepez belediyesi tesislerin tamamını otizmli çocuklarımıza açtı. Havuz ve sosyal tesislerin tamamı emrimizde. Hakan başkanımızın yaptığı bu çalışmalar diğer belediyelere de örnek olsun” dedi.

Kepez Belediyesi otizmli çocukları ağırladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler