SPOR

Kerem Aktürkoğlu, uzun süre sonra Fenerbahçe'ye yeniden rakip oluyor!

Fenerbahçe, 2025-2026 sezonu hazırlıklarına 8 Temmuz’da Samandıra’da yapacağı antrenmanla başlayacak. Sarı-lacivertliler, 14-27 Temmuz tarihleri arasında da Portekiz’de kamp yapacak. Sarı-lacivertlilerin açıkladığı maç takviminde Kerem Aktürkoğlu'nun takımı Benfica'nın olması da dikkat çekti.

Kerem Aktürkoğlu, uzun süre sonra Fenerbahçe'ye yeniden rakip oluyor!
Kerem Aktürkoğlu

Kerem Aktürkoğlu

TR Türkiye
Yaş: 26 / Pozisyon Orta Saha

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 Temmuz’da İstanbul’da toplanacak. Sarı-lacivertli futbolculara, iki gün boyunca sağlık kontrolleri ve test süreçleri yapılacak. 8 Temmuz’da Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek olan Fenerbahçe, çalışmaların İstanbul etabına 14 Temmuz’a kadar burada devam edecek.

PORTEKİZ’DE KEREM AKTÜRKOĞLU'NA RAKİP OLACAK

Kerem Aktürkoğlu, uzun süre sonra Fenerbahçe ye yeniden rakip oluyor! 1

Yurt dışı kamp ve hazırlık maçları dönemi için 14 Temmuz’a Portekiz’e hareket edecek olan sarı-lacivertliler, 27 Temmuz’a kadar burada kalacak ve daha sonra çalışmalarına İstanbul’da devam edecek. Sarı-lacivertliler kamp programında 4 hazırlık maçı oynayacak. Bu maçların arasında Kerem Aktürkoğlu'nun takımı Benfica da yer aldı.

Fenerbahçe’nin hazırlık maçlarının programı şöyle:

17 Temmuz Perşembe

Fenerbahçe - Portimonense

20 Temmuz Pazar

Fenerbahçe - Sunderland

23 Temmuz Çarşamba

Fenerbahçe - Al Ittihad

26 Temmuz Cumartesi

Fenerbahçe - Benfica

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler