YURTHABER

Kapat

Kılıçdaroğlu'na Ön Seçim Mazbatası

İZMİR, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İl Sekreteri Osman Peri ve Seçim-Hukuk İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir,

Kılıçdaroğlu'na Ön Seçim Mazbatası

İZMİR, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İl Sekreteri Osman Peri ve Seçim-Hukuk İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, İzmir 2. Bölge'de ön seçimden birinci sırada çıkan Kılıçdaroğlu'nun mazbatasını Ankara'da teslim etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP'nin adaylarını demokratik bir yöntem olan ön seçimle belirleyen tek parti olduğunu söyleyerek şunları söyledi:
"Ön seçim tüm Türkiye'de demokrasi şöleni yaşattı. CHP'nin ülkedeki en demokratik parti olduğunu bir kez daha gösterdik. Önseçime İzmir'den girmekten büyük bir mutluluk duydum. Örgütümüzün bana gösterdiği ilgiye verilen oylara çok teşekkür ediyorum. Artık bir İzmir Milletvekili olacağım ve bu beni çok mutlu ediyor. İzmir her zaman çağdaş, aydın ve özgürlüğüne düşkün bir kent olmuş ve bunu her seçimde göstermiştir. Geçen genel seçimlerde de başarılı sonuçlar almıştık, Şimdi önseçimlerin de etkisiyle İzmir'de çok daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Tüm İzmirlilere, her zaman aydınlıktan, özgür bir Türkiye' den yana koydukları tavırdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."
Mazbatayı Genel Başkanına sunan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter de "Ön seçim ve halkın lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den milletvekili adayı olmasının yarattığı rüzgarla, İzmir'de rekor sayıda milletvekili çıkaracağız. Elbette Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni Başbakanı'nı da, İzmir halkının desteğiyle, İzmir'den Ankara'ya göndermenin gururunu yaşayacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat