Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalanan kontör dolandırıcıları Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden gelen ihbarı değerlendirmesinin ardından 4 kişi suçüstü yakalanmıştı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerin ardından ise bugün sağlık kontrolüne götürülen İ.S, T.İ, C.Y ve Ö.P adliyeye sevk edildi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Mardin nüfusuna kayıtlı İ.S ve Nevşehir nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen T.İ., C.Y. ve Ö.P.’nin sorgularında, beraber çalıştıkları kişiler de tespit edildi. Zanlıların vermiş oldukları ilk ifadelerin ardından Nevşehir’de kontör dolandırıcılarında gözaltı sayısı 12’ye çıktı.
Türkiye’nin çeşitli illerinde telefonda konuştukları kişilere kendilerini polis olarak tanıtan zanlıların Konya’dan 26 Bin, Kocaeli’nden 27 Bin, Ankara’dan 30 Bin ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 5 ila 10 Bin TL para dolandırdıkları öğrenildi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nde ilk ifadeleri alınarak adliyeye sevk edilen İ.S, T.İ, C.Y ve Ö.P’nin adliyedeki sorguları devam ediyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz