YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kto Başkan Adayı Ömer Gülsoy:

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adayı Ömer Gülsoy, bir gazetede yer alan Mahmut Hiçyılmaz ile...

Kto Başkan Adayı Ömer Gülsoy:

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adayı Ömer Gülsoy, bir gazetede yer alan Mahmut Hiçyılmaz ile ittifak edebileceği iddialarına, “İttifak diye bir şey yok” dedi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adayı Ömer Gülsoy, yapılacak olan seçimlere 1 gün kala yaptığı genel değerlendirmede, “Seçimlerin artık son düzlüğüne geldik. Yarın seçimlerimiz var. Bu seçimlerin şahsım, ailem, Türkiye ve tüm Ticaret Odası üyesi arkadaşlarım için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Nezaket kuralları içerisinde geçen bir süreç oldu. İnşallah yarında kazasız, belasız yine nezaket kuralları içerisinde herhangi bir olay olmadan güzel bir seçim geçireceğiz. Biz şahsımız için bir şey istemedik. Sadece hizmet için bu yola çıktık. İnşallah hayırlısı olur” şeklinde konuştu.

Bir gazetede yer alan Mahmut Hiçyılmaz ile Ömer Gülsoy’un seçim ittifakı yapabileceği iddialarına Gülsoy, “İttifak diye bir şey yok ama ittifak şudur; meclis seçildikten sonra meclise karşı gruptan seçilip de gelen arkadaşlarımız olursa, artık orada seçim bitti. Kol kola girip Kayseri'ye hizmet etmenin peşinde olacağız. O arkadaşların da 'ben elimi taşın altına koymam' diyecek halleri yok. Orada tabii ki birlik ve beraberlik içerisinde her zaman Kayseri'ye hizmet edeceğiz. İnşallah düzgün bir seçim olacak” diye konuştu.

Oy kullanacak olan Ticaret Odası üyelerinin imza sirküleri ve nüfus cüzdanları seçim sandığına gelmelerini söyleyen Gülsoy, “Biz bütün üyelerimizden şunu istiyoruz; zaman çok kıymetli. Bu zamanı iyi değerlendirin. Oy kullanmak için yarım saat vaktinizi ayırın. Tüzel kişiler oy kullanmaya geldiklerinde yetki belgelerini aramaktansa imza sirküleri ve nüfus cüzdanları ile beraber çok rahat bir şekilde sıra beklemeden rahatlıkla oylarını kullanabilirler. Ayrıca yetki belgelerinde talep dilekçesinin üzerinin yırtılıp da oy kullanılacağı şeklinde bir duyum aldık. Bunun da aslında dilekçeyle birlikte olmasını düşünüyoruz. Çünkü talep dilekçesinde tüzel kişilerin tamamının açık adresi ve yetkili kişi orada yazıyor. O yırtılırsa, onun altındaki Ticaret Odasının mühürle tastiklediği yetki belgesinin şaibeye yol açacağını düşünüyorum. Onun için dilekçeli kullanılacak oyların daha şaibesiz olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler