MAGAZİN

Kapat

Ahu Tuğba: 'Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatmam gerekiyor'

Özge Uzun'un sunduğu programa konuk olan Ahu Tuğba, hakkında yazılanlar nedeniyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastenesi'nde yatması gerektiğini söyledi.

Amerika'da yaşadığını ve Türk televizyonlarını izlemediğini belirten Ahu Tuğba, meslek kariyerinde başından geçenleri anlattı.
Ahu Tuğba:  Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatmam gerekiyor  1

Ünlü oyuncunun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bizim zamanımızda daha çok jön vardı, hepsi eğitimli ve kaliteliydi. Gazinoda sahnedeyken masalara çıkıyordum. Güzel sahne şovlarım vardı. Ayıyla bile sahneye çıktım. Her şey benim fikrimdi.Şimdiki oyuncular halktan saklanıyor. Filmlerdeki kıyafetler, arabalar, evler ve eşyalar benimdi. Bizim hakkımızda neler neler yazılıyordu. Bu yüzdenBakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatmam gerekiyordu.
Ancak kimseye dava açmadım çünkü herkes birbirinin yüzüne bakacak. Şimdilerde herkes bir kavga içinde.
Ahu Tuğba:  Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatmam gerekiyor  2

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

''Dört elbiseye apartman parası verdim''

Türkiye'de moda kompleksi ve gösteriş var. Abartıyı seven bir kitle var. Amerikalı'lar giyime önem vermiyor. Geçmişte büyük paralar harcıyorduk kıyafetlere. Dört elbiseye apartman parası verdiğim oldu. Kızım babasına çok benziyor, unuttum O'nu, rahatım. Ben kızıma aşığım. Ben aşık olmadım. İlk evliliğimde çok çocuktum aşık zannettim ama baktım aşk değil benimkiler. Aşkı anlamadım, evliliklerim yürümedi. Yukarıdan bana emir geliyodu Erol Simavi, Fahrettin Aslan, Türker İnanoğlu bana boşa diyordu adamları boşuyordum."Türker İnanoğlu 'boşa' diyordu. ben de adamları boşuyordum."

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat