Ekranlara yeniden dönen ve büyük bir beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisindeki bazı sahneler gündem oldu. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü geçen cuma ekrana gelen Arka Sokaklar’ın 652. bölümünde cezaevine düşen Engin komiserin yaşadığı kötü muameleyle ilgili sahnelere tepki gösterdi.
Dizide cezaevi müdürü Selim, İlker İnanoğlu’nun hayat verdiği Engin komiseri “Burada kural benim, bana zorluk çıkarırsan ben de seni yorarım. Artık polis değilsin” diye tehdit ediyor.

Engin “Gözdağım bittiyse hücreme gidebilir miyim?” diyor. Cezaevi müdürü “Demek ilk günden ukalalık ha, beyler tutukluyu önce çıplak aramaya tabi tutun, ondan sonra hücresine götürürsünüz” diyor.

Bu ve bunun gibi sahneler Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nü kızdırdı ve resmi hesaplardan şu açıklama yapıldı:
