MAGAZİN

Kapat

Beyonce yeni albümü Rönesans için holografik bir at üzerinde müstehcen poz verdi

Ünlü şarkıcı Beyonce, Twitter sayfasından yeni albümü 'Rönesans' için holografik bir ata binerken müstehcen pozlar verdi. Beyonce'nin paylaşımı sosyal medyada geniş yer buldu.

Yeni albümü 'Rönesans' için geri sayım yapan 40 yaşındaki pop kraliçesi Beyonce, parlayan bir holografik at üzerinde verdiği cüretkâr poz verdi.

Beyonce yeni albümü Rönesans için holografik bir at üzerinde müstehcen poz verdi 1

'Kraliçe geri döndü' yorumu alan Beyonce, holografik atını sürerken, üzerine sadece göğüs ucunu kapatan metalik bir bikiniden başka bir şey giymedi.

Beyonce yeni albümü Rönesans için holografik bir at üzerinde müstehcen poz verdi 2

Beyonce'nin yeni albümü 'Rönesans' 29 Temmuz'da piyasaya çıkacak. Beyonce, 'Bu albümü oluşturmak bana, dünya için korkunç bir zamanda hayal kurabileceğimi ve kaçış yolu bulabilmeyi sağladı' dedi.

Beyonce yeni albümü Rönesans için holografik bir at üzerinde müstehcen poz verdi 3

'Pek az şeyin hareket ettiği bir zamanda, özgür ve maceracı hissetmemi sağladı. Niyetim, güvenli bir yer, yargısız bir yer yaratmaktı. Mükemmeliyetçilikten ve fazla düşünmeden arınmış bir yer. Çığlık atmak, salıvermek, özgürlüğü hissetmek için bir yer.'

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat