MAGAZİN

Kapat

Bülent Emrah Parlak kızıyla baş başa tatile çıktı

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla şöhreti yakalayan Bülent Emrah Parlak, kızı Lisa Parlak ile baş başa tatile çıktı. Baba kız tatil için Ayvalık’ı tercih etti.

Başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak, kızı Lisa Parlak ile baba kız tatiline çıktı. Rol aldığı tüm projelerde izleyicinin beğenisini kazanan Parlak, kızına olan ilgisiyle de sevenlerinden tam not alıyor.

Bülent Emrah Parlak kızıyla baş başa tatile çıktı 1

Lisa ile baş başa tatil planı yapan oyuncu, tatil için Ayvalık’ı tercih etti. İstanbul’da da kızıyla birlikte elektrikli bisiklet ile seyahat eden Bülent Parlak, Ayvalık’ta geçirdikleri 20 gün boyunca Lisa’yla bisiklet üzerinde doğa turları yapmayı ihmal etmedi.

Bülent Emrah Parlak kızıyla baş başa tatile çıktı 2

Tatil günlerini kızına ayıran başarılı oyuncu, tatil sonrası tiyatro oyunu ve yeni proje görüşmelerine başladı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat