MAGAZİN

Kapat

Çeşme'de karakolluk oldu, Bodrum'da sahne aldı

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde karıştığı trafik kazası nedeniyle karakolluk olan Yıldız Tilbe, Bodrum'da sahneye çıkarak sevenleri ile buluştu.

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de bir trafik kazasına karışan ve karşı tarafla hararetli bir tartışma içerisine girerek karakola giden Yıldız Tilbe, Bodrum'a gelerek sahneye çıktı. Gümbet Barlar Sokağı'ndaki Pasha Club'ta sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Yıldız Tilbe'yi yaklaşık 1500 kişi izledi.

Çeşme de karakolluk oldu, Bodrum da sahne aldı 1

'Aşkım Aşkım' isimli parçası ile sahneye çıkan ve daha sonra 'Aşkımı Sakla' ve 'Delikanlım' isimli parçaları ile konserine devam eden Tilbe, dansları ile yine dikkat çekti. Bütün parçalara eşlik eden hayranları cep telefonları ile Tilbe'nin bol bol fotoğraf ve görüntüsünü çekti. Sahneye siyah ipli bir badi ve ışıltılı uzun bir etek ile çıkan Tilbe'nin kollarındaki yara izleri de dikkat çekti. Kendisini izlemeye gelenlere iyi eğlenceler dileyen Tilbe, gece boyunca istek şarkıları seslendirmeye çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan şarkıcı, sevenlerine oldukça keyifli anlar yaşattı.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Çeşme de karakolluk oldu, Bodrum da sahne aldı 2

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat