MAGAZİN

Kapat

'Emre Sertkaya kimdir?' Hayatı haberimizde

O Ses Türkiye şampiyonu bu sene Emre Sertkaya oldu. Peki, O Ses Türkiye sayesinde adını geniş kitlelere duyuran Emre Sertkaya kimdir? İşte vatandaşların merak ettiği o soruya yanıt!

Televizyon dünyasının fenomen ses yarışması programı O Ses Türkiye büyük finali dün gece nefes kesen bir mücadeleyi ekrana taşıdı. Yarışmacılar kadar jüri üyelerinin de iddialı olduğu O Ses Türkiye'nin yeni şampiyonu Emre Sertkaya oldu. Şampiyonunu ilan edilmesi ardından pek çok kişi "Emre Sertkaya kimdir?" sorusunu sordu. Duygu yüklü sesiyle ve türkü söylerken döktüğü gözyaşlarıyla hafızalara kazınan O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya hakkındaki detayları sizler için derledik.

EMRE SERTKAYA KİMDİR?

O Ses Türkiye'de gerçekleştirdiği bütün performanslarda adeta kendinden geçen ve yarışmanın başından beri en çok konuşulan isimlerinden biri olan Emre Sertkaya, 20 yaşında. Lise mezunu olan ve konservatuvara hazırlanan Emre Sertkaya, hayatını İstanbul'da sürdürüyor. Aslen Batmanlı olan Emre Sertkaya, O Ses Türkiye'ye ilk olarak Yüksek Sadakat grubuna ait "Haydi Gel İçelim" şarkısıyla çıktı. Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinin döndürmeyi başaran genç yarışmacı, jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullandı. İlk başta sadece iki jüri üyesini döndürmeyi başaran Emre Sertkaya, sonrasında Minnet Eyleme ile farklı bir ses tonu sergileyerek diğer jürileri de etkilemeyi başardı. Emre Sertkaya'ya şampiyonluğunu getiren ise "Haberin Yok Ölüyorum" şarkısı oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI

O Ses Türkiye'yi birinci olarak tamamlayan Emre Sertkaya, çeyrek finale gözyaşlarıyla damga vurmuştu. Çeyrek final için "Saçlarını Yol Getir" parçasını seçen genç yarışmacı, Emre Sertkaya yarı finale çıktığında da çok duygulandı. Gözyaşlarını tutamayan Emre Sertkaya, Batman'daki ailesine selam söylerken yarışmadan önce heyecanlı olduğunu ve bunu performansına yansıtmamak için 'Saçlarını Yol Getir' parçasını akışına bıraktığını belirtmişti.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat