MAGAZİN

Kapat

Enis Arıkan: Göbeğim gözükecek diye yıllarca denize girmedim

Oyuncu Enis Arıkan, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Arıkan, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

Oyuncu Enis Arıkan, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Arıkan, merak edilenleri canlı yayında anlattı...

  • Aslında Ezgi'lerle aynı dönemde mezun olduk. Sınıf arkadaşıydık. Ama benim işlerim rast gitmiyordu ben ünlülerin arkadaşı olarak nam saldım. Sonra ben tiyatro oynamaya başladım. En sonunda sosyal medyayı keşfettim. Psikolojimin de kötü olduğu bir dönemdi. Sosyal medya bana çok iyi geldi.

Enis Arıkan: Göbeğim gözükecek diye yıllarca denize girmedim 1

  • En yakın arkadaşlarım çok tepki verdi. 'Yapma sen tiyatrocusun' dediler. Ben yine tiyatro yapacağım, ama sosyal medyada da eğleneceğim. Bu kadar!
  • Babam çok varlıklı bir adamdı. Bir gecede her şeyi kaybetti. Sonra bir gün kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Annemle omuz omuza verip, altından kalktık.
  • Ben star olmaya çok inamıyorum. Bülent Hanım kusura bakmasın valla doğal ve ulaşılabilir olmanın daha samimi olduğunu düşünüyorum.

Enis Arıkan: Göbeğim gözükecek diye yıllarca denize girmedim 2

  • Annemle ilgili iş teklifi çok alıyorum ama ben onu oynatmıyorum. Samimi olmayan şeylerde annemin olmasını istemiyorum.
  • Saçlarım vardı ama azdı. Ektirdim. Ektirdiğim dönemde Gülse Birsel beni aradı. Görüşmeye gittim, kafam iğneli. 'Ne yapacağız' derken bu yöntemi buldular. Çok hoşuma gitti. Bir daha kendi saçıma dönemedim. Bakımı çok zor.

Enis Arıkan: Göbeğim gözükecek diye yıllarca denize girmedim 3

  • Takıntılı bir adam olduğum için denize asla girmiyorum. Göbeğim görünecek diye yıllarca denize girmedim. O benim deliliğim, çok takıntılıyım.
  • Ezgi Mola, Şükran Ovalı, Gonca Vuslateri, Şebnem Bozoklu, Mustafa Üstündağ, İlker Ayrık hepimiz dönem arkadaşıyız.

Enis Arıkan: Göbeğim gözükecek diye yıllarca denize girmedim 4

  • Çok fazla hayalim yoktu zaten ama hayallerimin de üstüne çıktım sanırım. Tiyatro yaparken, ekonomi düşünmeden yapayım diyordum. Artık 'çok şükür' diyebiliyorum.
  • DM'den gelen mesajların yüzde 90'ı 'Enis iyi ki varsın', 'Enis yüzümüzü güldürdün', 'Sen olmasan nefes alamazdım'... Bu mesajlar değişmiyor. Sosyal medyada kötü bir şey görünce evde tansiyonum düşüyor.
YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat