Ask I Memnu Final Bolumu Haberleri

Efsane dizi Aşk-ı Memnu 80'lerde çekilseydi nasıl olurdu? O video sosyal medyayı salladı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun 1980'lere uyarlanan versiyonu sosyal medyada paylaşıldı. Final yapmasının üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen hala ara ara gündeme gelen dizinin o videosuna sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2023-10-27 15:05:45

21 EKİM REYTİNG SONUÇLARI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gecenin birincisi kim?

21 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 2023-10-22 12:16:54

AŞK-I MEMNU FİNAL BÖLÜMÜ İZLE! Aşk-ı Memnu final bölümü hangi kanalda, saat kaçta? TV yayın akışı

Aşk-ı Memnu final bölümü full izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olduğu 2008 yılı yapımlı dizi, Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Bihter, Behlül, Nihal, Adnan Bey, Firdevs Hanım, Bülent ve Matmazel gibi karakterleri ile akıllarda silinmez yer edinen Aşk-ı Memnu final bölümü ile ekrana geliyor. Peki, Aşk-ı Memnu final bölümü hangi kanalda, saat kaçta? TV yayın akışı

Magazin 2023-10-21 19:18:47

Kupa töreninde gerginlik! Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile kulübün eski başkanı İYİ Partili Emin Yetim arasında arbede yaşandı

Şanlıurfaspor’un TFF 2. Lig Play-off final maçında Bucaspor 1928’i 3-0 yenerek Spor Toto 1. Lig’e yükselmesi kentte büyük coşkuya neden oldu. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Emin Yetim arasında arbede yaşandı. Vali kupayı Emin Yetim’in elinden alıp alandan uzaklaştırmak istedi.

Spor 2023-06-15 22:27:36

Türk halkı kararını verdi! Şampiyon %44'lük oyla Fransa çıktı

2022 Dünya Kupası'nda ilk yarı final mücadelesi Arjantin ve Hırvatistan arasında yaşanacak. Diğer mücadele ise Fas ile Fransa karşı karşıya gelecek. Araştırma şirketi Areda Survey, Dünya Kupası şampiyonluk araştırmasını yayımladı. Araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 44,1’i Fransa’nın şampiyon olacağını ifade etti.

Spor 13-12-22 14:56

Aşkı Memnu finali ne zaman? Tekrarı gösterilen Aşkı Memnu finali saat kaçta?

Aşkı Memnu finali bir kez daha Kanal D'de ekrana gelecek. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Beran Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre gibi önemli oyuncuların yer aldığı fenomen dizinin final bölümünün yayınlanacağı saat merak konusu oldu. Peki Aşkı Memnu finali ne zaman? Tekrarı gösterilen Aşkı Memnu finali saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Magazin 25-08-22 12:20

AŞK-I MEMNU HAYRANLARINA MÜJDE! Aşk-ı Memnu ne zaman başlıyor? Aşk-ı Memnu hangi kanalda saat kaçta başlayacak? Aşk-ı Memnu yeniden mi başlıyor?

Aşk-ı Memnu hayranlarına müjdeli haber verildi. Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yeniden ekranlara döndü. Fenomen dizilerden biri olan Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? İşte Aşk-ı Memnu hakkında detaylar!

Magazin 25-05-22 15:18

Aşk-ı Memnu’nun yıldızı Nur Fettahoğlu’ndan yatak pozu

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Peyker karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu son olarak erken final yapan Star Tv dizisi Kağıt Ev’de rol almıştı. Sevilen isim Instagram hesabından paylaştığı yatak pozuyla hayranlarından tam puan aldı.

Magazin 14-11-21 01:02

Antalyaspor – Beşiktaş ZTK finali seyircili oynanacak | Türkiye kupası final maçına nasıl bilet alınır? İşte Beşiktaş Antalyaspor maçı bilet fiyatları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Antalyaspor ve Beşiktaş arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali için seyircili oynama kararı aldı. TFF’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre Gürsel Aksel Stadı’nın 3’te 1’i oranında seyirci alınarak, maç seyircili bir şekilde oynanacak.

Spor 09-05-21 21:50

Tofaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri belli oldu

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takımın final 8 için mücadele vereceği play-off kura çekimi gerçekleştirildi. Tofaş Basketbol Takımı, play-off turunda İsrail’den Hapoel Unet-Credit Holon, İtalya’dan Happy Casa Brindisi ve ülkemizden Pınar Karşıyaka ile I Grubu’nda eşleşti.

Spor 02-02-21 19:55

Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

DG Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal, Karabağ ve Maccabi Tel Aviv ile I Grubu'nda yer aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde 2020-2021 sezonu grup aşaması kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen çekilişle belirlendi. Kuralarda 48 takım 4’erli 12 gruba ayrıldı. Grup müsabakaları 22 Ekim'de başlayacak, 10 Aralık'ta sona erecek. Final ise 26 Mayıs'ta Polonya'nın Gdansk şehrinde oynanacak.

Spor 02-10-20 14:46

Yed-i Velayet 7 Vilayet Kısa Film Festivali’nde final

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) destekleriyle, Ehli Sanat Sinema ve Kültür Derneği katkılarıyla bu yıl 7.’si düzenlenen, ‘Uluslararası Yed-i Velayet 7 Vilayet Kısa Film Festivali’ sona erdi.

Yurthaber 30-09-20 15:08

Aşk-ı Memnu final bölümüyle sosyal medyayı salladı! Bihter ve Behlül unutulmadı!

Kanal D'nin yayınladığı döneme damgasını vuran ve aradan geçen 10 yıla rağmen hala aynı heyecanla izlenen dizisi Aşk-ı Memnu'nun final bölümü yeniden ekrana geldi. Kanal D'de prime time kuşağında yayınlanan Aşk-ı Memnu finali yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Bihter'in intihar ettiği final sahnesiyle ilgili ise Twitter'da on binlerce paylaşım yapıldı.

Magazin 22-07-20 23:15

Aşk-ı Memnu final bölümü ne zaman yayınlanacak? Aşk-ı Memnu final hangi kanalda?

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisi bölümleri Kanal D ekranlarında yayınlanıyordu. Bu akşam çok konuşulan Aşk-ı Memnu final bölümü yeniden ekranlarda olacak. Dizinin heyecanlı final bölümünü izlemek için izleyiciler ekran başına geçecek. İşte Aşk-ı Memnu final bölümü ile ilgili detaylar…

Magazin 22-07-20 16:36

Aşk-ı Memnu final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kanal D’nin yayınlandığı döneme damga vuran ve aradan geçen 10 yıla rağmen hala aynı heyecanla izlenen dizisi Aşk-ı Memnu'nun final bölümü 22 Temmuz Çarşamba akşamı yeniden ekrana gelecek. Aşk-ı Memnu'nun final bölümünün tekrarı ise prime time kuşağında yayınlanacak.

Magazin 20-07-20 20:34

51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması sonuçlandı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca biyoloji, coğrafya, değerler eğitimi, fizik, kimya, matematik, psikoloji, sosyoloji, tarih, teknolojik tasarım, Türk dili ve edebiyatı ile yazılım alanlarında Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması finalinde Van bölgesi finalistleri 1 alanda birincilik, 3 alanda üçüncülük ve 2 alanda teşvik ödülü aldı.Yarışmaya 49 ilde bulunan 172 farklı okuldan toplam 369 proje sahibi öğrenci katılırken, final yarışmasına katılan 216 projeden 11’i birincilik, 22’si ikincilik, 36’sı üçüncülük ve 36’sı teşvik olmak üzere toplam 105 projenin sahibi öğrenci ödül kazanmıştır.

Yurthaber 14-07-20 16:39

51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması sonuçlandı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca biyoloji, coğrafya, değerler eğitimi, fizik, kimya, matematik, psikoloji, sosyoloji, tarih, teknolojik tasarım, Türk dili ve edebiyatı ile yazılım alanlarında Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması finalinde Van bölgesi finalistleri 1 alanda birincilik, 3 alanda üçüncülük ve 2 alanda teşvik ödülü aldı.Yarışmaya 49 ilde bulunan 172 farklı okuldan toplam 369 proje sahibi öğrenci katılırken, final yarışmasına katılan 216 projeden 11’i birincilik, 22’si ikincilik, 36’sı üçüncülük ve 36’sı teşvik olmak üzere toplam 105 projenin sahibi öğrenci ödül kazanmıştır.

Yurthaber 14-07-20 16:39

How I Met Your Mother’ın ‘Robin’inden yıllar sonra gelen final açıklaması

How I Met Your Mother dizisinde Robin karakterini canlandıran Cobie Smulders, dizinin yıllarca tartışılan finalini savundu.

Magazin 05-05-20 16:53

Öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı’na destek

Malatya’da öğrenciler, Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Mehmetçiklere destek için i ay yıldızlı kareografi oluşturup hep birlikte İstiklal Marşı okudular.Malatya Final Okulları öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Mehmetçikler için okulun bahçesinde bir araya geldi.

Yurthaber 16-10-19 16:36

Aşk-ı Memnu geleneği bozmadı! Sosyal medyayı salladı

Kanal D'nin 2008-2010 yılları arasında yayınlanan fenomen dizisi Aşk-ı Memnu, tekrar bölümlerinin ardından 'yeniden' final yaptı. Aradan geçen 9 seneye rağmen tıpkı yeni bir dizi bitiyormuş gibi sosyal medya sadece 'Bihter'i konuştu.

Trend 20-09-19 10:52

U19 Türkiye Şampiyonu Talasgücü Belediyespor oldu

Samsun’da oynanan U19 Türkiye futbol şampiyonası final maçında kupayı kazanan taraf Kayseri Talasgücü Belediyespor oldu.U19 Türkiye Şampiyonasında finale kalan Kayseri ekibi Samsun’da oynadığı maçta İstanbul ekibi İFA Spor’u penaltılarla mağlup ederek şampiyon oldu.Kayseri futbolunda bir ilki başararak U19 Türkiye Şampiyonu olan Talasgücü Belediyespor tarihe adını altın harflerle yazdırdı.Talasgücü Belediyespor final maçında sahaya Gürsel Can Koçer, Uğur Taşpınar, Melih Faruk Demir, Eray Eker, Yakup Can Yazgan, Ali Avcı, Dursun Erdem Yıldız, Gabriel Kalu, Mustafa Erkoç, Lukman Tobi Iwaloye ve Emrecan Akkaya 11’i ile sahaya çıktı.Normal süresi ve uzatmaları golsüz tamamlanan karşılaşmada rakibini penaltı atışlarında rakibini 5-4 mağlup eden sarı-lacivertliler kupayı kazandı.

Haber 28-05-19 21:44

GRAFİKLİ - Futbolda 57. Türkiye Kupası sahibini buluyor

Kupanın finalinde Galatasaray ile Akhisarspor yarın Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak - Kupa tarihinde rekorları elinde bulunduran Galatasaray, daha önce 22 kez final oynadığı organizasyonda 17 kez şampiyon oldu - Akhisarspor, üs üste ikinci kez final oynayacağı kupada geçen yıl mutlu sona ulaşmıştı - Türkiye Kupası'nda şimdiye dek 22 farklı takım finalde mücadele etti, 15'i şampiyonluk yaşadı

Spor 14-05-19 11:40

Vanlı kadın yüzücüler finale yükseldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 27-29 Nisan tarihleri arasında Elazığ’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Yüzme Yarışlarına katılan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yüzücüleri bir başarıya daha imza attılar.Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 27-29 Nisan 2019 tarihleri arasında 12-14 yaş aralığında Elazığ Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda; Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Siirt, Elazığ, Bingöl, Kars, Van, Iğdır ve Ağrı’dan 175’i kız ve 313’ü erkek olmak üzere toplamda 488 genç yüzücünün dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştıkları Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yarı Final Yüzme Yarışmalarına katılan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kadın yüzücüleri takım halinde kazandıkları grup birinciliği ile Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yüzme Finaline katılmaya hak kazanırken, erkeklerde ise takım halinde dördüncü oldular.

Yurthaber 03-05-19 17:08

UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın 11’i açıklandı

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş müsabakalarının en iyi 11’i belli oldu.UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalistler belli olurken, çeyrek final rövanş karşılaşmalarının en iyi 11’i de açıkladı.

Haber 19-04-19 16:07

Darıca Belediye Başkanı Bıyık, gençlerle buluştu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ortaokullar arası Siyer-i Nebi bilgi yarışmasının final programına katılarak gençlerle bir araya geldi.Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü, Darıca Müftülüğü ve İlim Yayma Cemiyeti’nin Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlediği Ortaokullar arası Siyer-i Nebi bilgi yarışmasının final programına katılarak gençlere başarılar diledi.

Yurthaber 10-04-19 11:04

Başkan Çerçioğlu, tarih yazan Aydın’ın sultanlarını kutladı

Aydın Büyükşehir Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası yarı final ikinci maçında rakibi Slovenya’dan GEN-I Volley’i 3-1 yenerek tarih yazdı.

Yurthaber 06-03-19 23:00

Aydın’ın sultanları tarih yazmak için sahaya çıkıyor

Aydın Büyükşehir Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası yarı final ikinci maçında rakibi Slovenya’dan GEN-I Volley’in karşısına çıkıyor.Takım sporlarında tarih yazmaya devam eden Aydın’ın Sultanları, Aydın tarihinde Avrupa kupalarında ilk kez final heyecanı yaşayacak.Aydın’ın Sultanları yarın saat 19’da Mimar Sinan Spor Salonu’ndaki rövanş maçına ilk maçta aldığı 3-2’lik galibiyetin avantajıyla çıkacak.Sultanlar bu maçı da kazanması durumda finalde Fransa’nın Volero takımıyla İtalya’nın Saugella eşleşmesinin galibiyle oynayacak.Aydın’ın Sultanları’ndan güzel bir maç ve final vizesi beklediklerini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Kızlarımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz.

Yurthaber 05-03-19 14:05

Aydın Büyükşehir Belediyespor final için sahada

Kadınlar CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında Slovenya ekibi GEN-I Volley'i 3-2 mağlup eden Türk temsilcisi, rakibini yarın Aydın'da konuk edecek

Spor 05-03-19 09:50

Aydın Büyükşehir Belediyespor final için sahada

Kadınlar CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında Slovenya ekibi GEN-I Volley'i 3-2 mağlup eden Türk temsilcisi, rakibini yarın Aydın'da konuk edecek

Yurthaber 05-03-19 09:40

Finale 1 maç kaldı

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında Slovenya ekibi GEN-I Volley'i deplasmanda 3-2 yenerek finale kalmak için avantaj yakaladı

Spor 28-02-19 11:20

Finale 1 maç kaldı

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında Slovenya ekibi GEN-I Volley'i deplasmanda 3-2 yenerek finale kalmak için avantaj yakaladı

Yurthaber 28-02-19 11:14

Aydın Büyükşehir Belediyespor, Slovenya deplasmanında

Türk temsilcisi, CEV Kadınlar Challenge Kupası yarı final ilk maçında yarın GEN-I Volley'e konuk olacak

Yurthaber 26-02-19 09:10

Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonu kim oldu? Yetenek Sizsiniz Türkiye 2018'i kim kazandı?

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2018 finalini kim kazandı? Final bölümü gecikmeli olarak yapılan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının şampiyonu kim oldu? Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'ın jüri olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin finali 7 Temmuz Pazar günü ekrana geldi. Final performanslarını sergileyen yarışmacılar arasından şampiyon olan isim, seyirci ve jüri oylarıyla belli oldu.

Magazin 08-07-18 23:04

Şehr-i Ramazan’a Muhteşem Final

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Merinos ve Hüdavendigar kent parklarında düzenlediği Şehr-i Ramazan etkinlikleri, muhteşem bir final...

Yurthaber 14-06-18 11:37

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2 

1- OLAYLI DERBİ SORUŞTURMASI: 25 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ  Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-Ramazan EĞRİ-Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA Tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.  Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.

Haber 26-04-18 12:11

3- Olaylı derbi soruşturması: 25 şüpheli adliyeye sevk edildi 

TATİL edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.  Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.

Haber 26-04-18 11:07

2- Olaylı derbi soruşturması: 25 şüpheli adliyeye sevk edildi 

TATİL edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.  Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.

Haber 26-04-18 11:06

1- Olaylı derbi soruşturması: 25 şüpheli adliyeye sevk edildi 

TATİL edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.  Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.

Haber 26-04-18 11:05

Fenerbahçe - Beşiktaş maçında gözaltına alınan şüphelilerin 25'i adliyeye sevk edildi

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.

Spor 26-04-18 08:30

 Olaylı derbi soruşturması: 25 şüpheli adliyeye sevk edildi 

TATİL edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.  Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.

Haber 26-04-18 08:30

- (geniş haber) OLAYLI DERBİ SORUŞTURMASI: 25 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-Ramazan EĞRİ-Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA Tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.  Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25'i adliyeye sevk edildi.

Haber 26-04-18 08:29

Fenerbahçe’nin 11’i belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe’nin Beşiktaş karşısındaki ilk 11’i belli oldu.Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, sahaya şu 11 ile çıkacak:Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Nabil Dirar, Aatif Chahechouhe, Giuliano, Soldado.

Haber 19-04-18 19:47

Fenerbahçe’nin 11’i Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe’nin Beşiktaş karşısındaki ilk 11’i belli oldu.Ziraat Türkiye...

Yurthaber 19-04-18 19:40

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu 

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi.  Fransız ekibi Marsilya, I Grubu'nda da rakip olduğu Avusturya takımı Salzburg ile eşleşirken, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal ise İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid ile finale çıkma mücadelesi verecek.  Avrupa Ligi'nde yarı final karşılaşmaları 26 Nisan ve 3 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Haber 13-04-18 13:29

ANALİG Yarı Final Judo Müsabakaları sona erdi

Mersin’de gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Judo Yarı Final Müsabakalarında, finallere katılacak takım ve sporcular belirlendi.Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nın 2018 yılı faaliyet programında yer alan, 80’i bayan 180 sporcunun katılımı ile Mersin Mezitli Spor Salonu’nda düzenlenen ANALİG Judo Yarı Final Müsabakaları sonunda final vizesi alan takım ve sporcular belli oldu.Spor Genel Müdürlüğü tarafından sporun tabana yaygınlaştırarak müsabakaların daha fazla çoğalması, yerel faaliyetler sonucu üst gruplara katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sisteminin oluşturularak çocukların kişiliklerini sporun eğitici fonksiyonunu kullanarak duygusal ve sosyal yönden yetiştirilmesi ve geliştirilmesi hedeflenen müsabakalarda, dereceye giren takım ve sporcular, 7-8 Nisan 2018 tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek olan ANALİG Judo Final Müsabakalarına katılma hakkı elde etti.Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, turnuvada derece yapan sporcuları tebrik ederek, sporcunun hedefinin her zaman büyük olması gerektiğini söyledi.

Haber 20-03-18 12:11

Diriliş Ertuğrul 107. bölümde Ertuğrul'un düşmanı Ares Müslüman oldu

Diriliş Ertuğrul dizisinin 107. bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ertuğrul, büyük düşmanı Ares'i düşmanlarının elinden öldürülmek üzereyken kurtardı. Ertuğrul'un düşmanına olan merhametinden duygulanan Ares, 'Tanrı bana son şans olarak dostluğunu ve dinini gönderdi. Dinine girmek için ne yapmam lazım' dedi. Diriliş Ertuğrul'un son bölüm final sahnesinde, Ares Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Magazin 22-02-18 01:16

Samsung Galaxy, League of Legends Dünya Şampiyonu oldu

4 Kasım’da Pekin Ulusal Stadyumu’nda Samsung Galaxy ve SK telecom T1 arasında oynanan final mücadelesi, Samsung Galaxy’nin mutlak galibiyetiyle sona erdi. LoL ve espor tutkunlarının 80 bin kapasiteli stadyumu hınca hınç dolduğu finalde Koreli Samsung Galaxy, bugüne dek katıldığı tüm Dünya Şampiyonaları’nda kupayı kimseye bırakmayan SK telecom T1’i 3-0’lık mutlak skorla mağlup ederek şampiyonluğa uzanan takım oldu.

Trend 08-11-17 13:03

Dha İstanbul - (Ek Bilgiyle) İstiklal Caddesi'nde Taraftar Kavgası : 1'i Bıçakla 6 Yaralı, 10 Gözaltı  

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL - Özgür EREN - İSTANBUL DHA Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarlarıyla bir grup taraftar arasında İstiklal

Yurthaber 19-05-17 15:32

Dha İstanbul - (Geniş Haber) İstiklal Caddesi'nde Taraftar Kavgası : 1'i Bıçakla 6 Yaralı, 10 Gözaltı  

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL - Özgür EREN - İSTANBUL DHA Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarlarıyla bir grup taraftar arasında İstiklal

Yurthaber 19-05-17 14:58