Niran Unsal Cocuklari Haberleri

Dünya Düzce Günlerinde sanatçı Niran Ünsal konser verdi

Düzce Belediyesince düzenlenen "Dünya Düzce Günleri" kapsamında sanatçı Niran Ünsal sahne aldı.

Yurthaber 2023-08-04 07:31:30

''Ah oğlum, can kardeşim enkazdan çıkarıldı ama...'' Niran Ünsal'dan kahreden paylaşım!

Kahramanmaraş merkezli deprem faciasında 4. güne girildi. 72 saatin geride bırakıldığı 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından 10 ilde arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bini geçti. Ünlü şarkcı Niran Ünsal'dan da kahreden bir paylaşım geldi. 'Can kardeşim' dediği arkadaşının vefat ettiğini öğrenen Niran Ünsal, acı haberi takipçileri ile paylaştı.

Magazin 2023-02-09 14:50:21

Güzellik yarışması komple kalksın diyen Tuba Unsal: Bir kız yürüyor, poposuna, eline...

‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk olan Tuba Unsal sosyal medyada gündem olan bir açıklama yaptı. Ünlü isim, programın hazır cevap köşesinde kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken güzellik yarışmalarına dair iddialı bir yorumda bulundu.

Magazin 2022-12-05 14:57:07

Tuba Ünsal 'Yuva yıkan kadın oldun mu?' sorusuna ağlayarak yanıt verdi!

Oyuncu Tuba Ünsal, Cansu Canan Özgen’in sunduğu 40’a katıldı. “Yuva yıkan kadın oldun mu?” sorusunda gözyaşlarını tutamayan Tuba Unsal ağlayarak, tasarımcı Elisabeth Mas’in boşanmak üzere olduğu eşi Caner Karaloğlu ile aşk yaşamasına dair konuştu. Tuba Ünsal dine dair sorulan sorulara da açık açık yanıt verdi.

Magazin 2022-06-24 15:32:15

Melek Mosso yerine Demet Akalın'a teklif gitti! Bomba yanıt

Demet Akalın Melek Mosso'nun iptal edilen konseri sonrası kendisine de teklif geldiğini söyledi. Akalın teklifi kabul eden Seda Sayan, Işın Karaca ve Niran Ünsal'a göndermesiyle gündem oldu.

Magazin 31-05-22 12:42

Niran Ünsal'ın sağlık durumu nasıl? Neden ameliyat oldu? Niran Ünsal’ın hastalığı nedir?

Niran Ünsal'ın sağlık durumu, sosyal medya hesabında paylaştığı görüntünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünsal paylaşımında "23 Nisan’da sağ kaburgamın altında başlayan şiddetli bir ağrı beni ameliyata kadar sürükledi" ifadesine yer verdi. Bu paylaşımın ardından, vatandaşlar internette, Niran Ünsal'ın sağlık durumu nasıl? Neden ameliyat oldu? Niran Ünsal’ın hastalığı nedir? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 02-05-22 11:39

Niran Ünsal apar topar ameliyata alındı

Geçtiğimiz yıl böbreğindeki iltihaplanma nedeniyle hastaneye kaldırılan Niran Ünsal, yeniden ameliyat masasına yattı. Yapılan tetkikler sonucu safra kesesinde sorun olduğu anlaşılan Ünsal, takipçilerine sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 02-05-22 07:12

Niran Ünsal hastanelik oldu! Kızı yanından ayrılmadı

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal hastanelik oldu. Hastaneye kaldırılan Niran Ünsal konserinin de ertelendiğini duyurdu. Niran Ünsal'ı kızı Hande Ünsal bir an olsun bırakmadı.

Magazin 14-11-21 08:32

Niran Ünsal'dan korkutan haber

'Haktan', 'Beyaz Sevda', 'Zorlu Sevdam' ve 'Gönül Hancım' gibi unutulmaz şarkıların sahibi olan şarkıcı Niran Ünsal'dan kötü haber geldi.

Magazin 13-11-21 13:57

Niran Ünsal kızı Hande Ünsal'ın estetiksiz halini paylaştı

Niran Ünsal'ın kendi gibi şarkıcı olan kızı Hande Ünsal güzelliğiyle dikkat çekiyor. Ancak Ünsal'ın güzelliği meğerse doğal değilmiş. Niran Ünsal kızı Hande Ünsal'ın estetiksiz halini paylaşınca gündem oldu.

Magazin 27-08-21 15:01

Niran Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında? Niran Ünsal kaç defa evlendi?

Sanat dünyasının güçlü seslerinden Niran Ünsal bu hafta Kuzey'in oğlu Volkan Konak adlı programa konuk olacak. Ünlü sanatçıyı yayınlanan tanıtım ile ekranlarda gören izleyici tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Niran Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında? Niran Ünsal kaç defa evlendi? Detaylar haberimizde...

Magazin 30-06-21 17:48

Niran Ünsal koronavirüse yakalandı

Şarkıcı Niran Ünsal ve eşinin koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Magazin 20-04-21 15:31

Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Niran Ünsal evli mi?

Geçtiğimiz günlerde İbo Show'un da konuğu olan ünlü şarkıcı Niran Ünsal, gündemden düşmeyen isimlerden arasında bulunuyor. Peki 1974 doğumlu ve İzmirli sanatçı Niran Ünsal kimdir? İşte kaç yaşında ve nereli sorularının cevabı...

Magazin 11-03-21 14:36

Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Niran Ünsal evli mi?

13 Ağustos 1974 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Niran Ünsal, uzun yıllardır Türk müziği içerisinde yer alıyor. Kızı da tıpkı kendisi gibi ses sanatçısı olan Niran Ünsal, hem besteleri hem de seslendirdiği şarkılar ile yıllar içerisinde çok büyük başarılar yakaladı.

Haber 06-03-21 15:04

İbo Show'un konukları belli oldu! Niran Ünsal, Yavuz Bingöl...

Her hafta konuklarıyla gündem olan İbo Show'un yeni konukları belli oldu. Son olarak genç sevgilisi Gülçin Karakaya ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses bakın bu hafta kimleri ağırlayacak.

Magazin 04-03-21 14:26

Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal nereli ve kaç yaşında? İşte Niran Ünsal’ın hayatı...

Star TV’nin gündüz kuşağında yayınlanan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 16 Kasım Pazartesi günkü konuğu pop müziğin sevilen ismi Niran Ünsal oldu. Programın sıkı takipçileri Niran Ünsal’ın hayatını yakın markaja almaya başladı. Güçlü sesiyle tanınan Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte detaylar...

Magazin 16-11-20 11:04

Fethiye’de otomobilin çarpığı bisikletli öldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde otomobilin çarptığı bisikletli kadın olay yerinde hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Cantürk D.’nin (24) kullandığı 09 DE 645 plakalı otomobil, Muğla-Fethiye kara yolu Çatalarık Kavşağı’nda Niran Güvel’in (20) idaresindeki bisiklete çarptı.

Haber 06-10-20 20:51

Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal nereli ve kaç yaşında? İşte Niran Ünsal’ın hayatı!

Show TV’nin gündüz kuşağında yayınlanan Kuaförüm Sensin programı haftanın finaliyle birincilerini ve elenen takımlarını belirlemek için ekranlara geldi. Kuaförüm Sensin haftanın finaline Niran Ünsal konuk oldu. Niran Ünsal’ın şarkılarıyla renk kattığı programın sonrasında ünlü sanatçı merak edilmeye başlandı.

Magazin 28-08-20 14:29

Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal gündem oldu! Hande Ünsal kimdir?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına Niran Ünsal konuk oldu. Niran Ünsal'ın yayına çıkmasından sonra Ünsal'ın kızı Hande Ünsal da merak konusu oldu. Niran Ünsal kimdir, Hande Ünsal kimdir, kaç yaşında soruları merak edildi.

Magazin 17-08-20 14:36

İşte Benim Stilim'le ünlenen Niran Yalaz estetikle bambaşka biri oldu!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla fenomen olan Niran Yalaz, küçük estetik müdahalelerle adeta bambaşka biri oldu.

Magazin 31-01-20 09:14

İşte Benim Stilim'de ünlenen Niraz Yalaz evrim geçirdi!

Tv8'in bir dönem ses getiren yarışması İşte Benim Stilim'e katılan Niran Yalaz'ın estetik operasyonlarıyla bambaşka birisine dönüşmesi, görenleri şaşırtmaya yetti.

Magazin 21-11-19 14:12

Niran Ünsal Batum’da sevenleriyle buluşacak

Komşu ülke Gürcistan’ın Batum şehrinde birçok ünlü şarkıcıyla gala geceleri düzenleyen JRW Welmond Otel, 21 Eylül Cumartesi gecesi Niran Ünsal’ı konuk edecek.Sahnelerin sevilen ismi Niran Ünsal, Batum’da vereceği konserde zengin repertuvarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Haber 11-09-19 09:52

Niran Ünsal: Devlet Bahçeli ile tanışmak isterim

ŞARKICI Niran Ünsal, Finduk Festivali kapsamında Düzce'nin Akçakoca ilçesinde sahne aldı.

Haber 01-07-19 17:40

Niran Ünsal: Devlet Bahçeli ile tanışmak isterim

ŞARKICI Niran Ünsal, Finduk Festivali kapsamında Düzce'nin Akçakoca ilçesinde sahne aldı.

Haber 01-07-19 12:08

Niran Ünsal: Devlet Bahçeli'nin hayranıyım!

'Uluslararası Finduk Festivali'nin son gününde Niran Ünsal sahne aldı. Ünsal sözleriyle dikkat çekerken Devlet Bahçeli'yi desteklediğini de açıkladı.

Trend 01-07-19 09:41

Niran Ünsal’dan şarkıcıları kızdıracak açıklama

Bu yıl 17’ncisi yapılan ’Uluslararası Finduk Festivali’nin son gününde ünlü şarkıcı ve besteci Niran Ünsal, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sahne aldı.

Haber 01-07-19 09:24

Hande Ünsal boşandığı eşiyle aşk yaşadığını itiraf etti

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal, boşandığı eşiyle aşk yaşadığını itiraf etti.

Magazin 12-06-19 16:40

Şarkıcı Niran Ünsal hakkında suç duyurusu

BURSA’nın Gemlik ilçesindeki konserine katılmadığı iddiasıyla şarkıcı Niran Ünsal hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Haber 15-04-19 16:00

Şarkıcı Niran Ünsal hakkında suç duyurusu

BURSA’nın Gemlik ilçesindeki konserine katılmadığı iddiasıyla şarkıcı Niran Ünsal hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Ünsal’ın konsere çıkmaması nedeniyle 50 bin lira zararlarının olduğunu belirten organizasyon şirketinin ortağı Seda Üre, 'raporlu' olduğunu söyleyen Ünsal’ın, o saatlerde Erdek’te bir konserde olduğunu öne sürdü.

Magazin 15-04-19 15:46

Şarkıcı Niran Ünsal hakkında suç duyurusu

BURSA’nın Gemlik ilçesindeki konserine katılmadığı iddiasıyla şarkıcı Niran Ünsal hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Haber 15-04-19 15:45

Şarkıcı Niran Ünsal’a konsere gelmedi suçlaması

Bursa’nın Gemlik ilçesinde faaliyet gösteren bir organizasyon şirketi, şarkıcı Niran Ünsal’ın ödemesini aldığı halde konsere katılmadığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Haber 15-04-19 14:30

Gemlik'te Niran Ünsal'a konser tepkisi

ŞARKICI Niran Ünsal, Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün geceki konserine çıkmayınca kendisini dinlemeye gelenler ve organizasyonu yapanlar tepki gösterdi.

Haber 30-03-19 17:03

Gemlik'te Niran Ünsal'a konser tepkisi (2)

'CAN GÜVENLİĞİMİZ İÇİN KONSERE ÇIKMADIK' Şarkıcı Niran Ünsal'ın Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün geceki konserine çıkmamasıyla ilgili menajeri ve aynı zamanda eşi olan İbrahim Gugu, DHA'ya açıklamada bulundu.

Haber 30-03-19 17:01

Gemlik'te Niran Ünsal'a konser tepkisi

ŞARKICI Niran Ünsal, Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün geceki konserine çıkmayınca kendisini dinlemeye gelenler ve organizasyonu yapanlar tepki gösterdi.

Haber 30-03-19 16:05

Diyarbakır’da Niran Ünsal rüzgarı esti

Tren Diyarbakır’da hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Niran Ünsal hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Düzenlediği etkinliklerle buluşma noktası haline gelen Tren Diyarbakır, ünlü sanatçı Niran Ünsal’ı hayranlarıyla buluşturdu.

Yurthaber 09-02-19 12:40

Engelli bireyler ünlü isimlerle birlikte balık tuttu

Aralarında Niran Ünsal, Wilma Elmes, Cem Belevi, Kamuran Akkor, Ekin ve Çılgın Sedat'ın bulunduğu ünlü isimler, engelli bireylerle "Engelsizsiniz" başlıklı balık tutma yarışmasına katıldı

Haber 25-09-18 16:55

Niran Ünsal Ünyelileri Coşturdu

Ordu’nun Ünye ilçesinde 7. Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede şarkıcı Niran Ünsal, Ünyelilere unutulmaz bir...

Yurthaber 31-05-18 02:56

Arkadaşının babasını dinledi renk seçip, konuşan dolap yaptı

Elazığ’da orta okul öğrencisi, görme engelliler için renk seçimi yapabilen ve seçtiği rengi sesli olarak aktarabilen dolap tasarladı.TOKİ Fırat Ortaokulunda son sınıfta eğitim gören Niran Eren, bir arkadaşından görme engelli babasının yaşadığı sıkıntıları dinledi.

Haber 24-04-18 11:00

Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal ölümden döndü

Niran Ünsal’ın şarkıcı kızı Hande Ünsal, aldığı sahne sonrası iki arkadaşıyla evine dönerken trafik kazası geçirdi

Magazin 30-11-17 11:19

Niran Ünsal Çekerek’te Konser Verdi

Yozgat’ın Çekerek İlçesinde gerçekleştirilen toplu açılış töreninden sonra Niran Ünsal konser verdi.Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın...

Yurthaber 14-10-17 17:44

Niran Ünsal Denizaltıda Şarkı Söyleyip, Dalgıçlarla Özçekim Yaptı

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne konser için gelen ünlü şarkıcı Niran Ünsal, konser sonrası ekibi ve

Yurthaber 08-08-17 17:05

Niran Ünsal Denizaltıda Şarkı Söyleyip, Dalgıçlarla Özçekim Yaptı

- ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne konser için gelen ünlü şarkıcı Niran Ünsal, konser sonrası ekibi ve eşi İbrahim Gugu ile denizaltına

Yurthaber 08-08-17 16:27

Niran Ünsal’ın Denizaltı Keyfi

Antalya’nın Alanya ilçesine gelen ünlü şarkıcı Niran Ünsal, konserin ardından ekibi ile denizaltı keyfi yaptı....

Yurthaber 08-08-17 15:14

Niran Ünsal, Kemençe Ve Horon Günleri’nde Giresunluları Coşturdu

Giresun’un Görele ilçesinde 10. Kemençe ve Horon Günleri sona erdi. Final gecesinde Niran Ünsal izleyenleri...

Yurthaber 10-07-17 14:01

Niran Ünsal, Kuşadası’nda Sevenleriyle Buluşacak

Sanatçı Niran Ünsal, 30 Haziran Cuma günü, Kuşadası’nda sevenleriyle buluşacak.Sahnelerin sevilen ismi Niran Ünsal, Kuşadası...

Yurthaber 28-06-17 11:41

12 bin fitte dini nikah kıydılar

Niran Ünsal, 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile Trabzon'da evlendi. Çift, İstanbul'a dönüşte soruları yanıtladı.

Magazin 28-04-17 04:46

Ünlü Sanatçı Giresun’da Yıldırım Nikahı İle Evlendi

GİRESUN (İHA) – Ünlü şarkıcı Niran Ünsal, 8 yıldır birlikte olduğu sevgilisi İbrahim Gugu ile...

Yurthaber 26-04-17 17:47

Niran Ünsal sekiz yıl sonra resmen evlendi

Niran Ünsal, yıldırım nikah yaparak sekiz yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile evlendi. Geçtiğimiz günlerde başörtüsü kullanmaya başlayan ve sonrasında 'Kapandığım için iş alamıyorum' diyerek örtüsünü attığı için eleştiri odağı olan Niran Ünsal, 5. evliliğini yaptığı İbrahim Gugu'yla tekrar evlendi.

Magazin 26-04-17 16:02

Başbakan'ın verdiği akşam yemeğine katılan Serdar Ortaç'tan TRT'ye çağrı

Ünlü sanatçılar, Başbakan Yıldırım'ın Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinde verdiği akşam yemeğine katıldı. Toplantıya, Mustafa Ceceli, Şoray Uzun, İzzet Yıldızhan, Muazzez Abacı, Muazzez Ersoy, Metin Şentürk, Petek Dinçöz, İdo Tatlıses, Niran Ünsal, Mustafa Yıldızdoğan ve çok sayıda ünlü isim katıldı. Gece'ye Serdar Ortaç'ın Mustafa Keser için TRT'ye yaptığı çağrı damgasını vurdu.

Magazin 05-04-17 11:29