MAGAZİN

Kapat

İbrahim Tatlıses, çalışanıyla karakolluk oldu

İbrahim Tatlıses'in Kuşadası ve Bodrum'daki otelleri için çeşitli işleri yaptığını, resmi işlemler için birçok kez vekalet aldığını belirten Murat Özey, sanatçıyla karakolluk oldu. Tatlıses'in Özey'den haneye tecavüz gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Özey ise Tatlıses'in kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Geçen cumartesi günün meydana gelen olayda,İbrahim Tatlıses'in yanına giden Murat Özey, iddiaya göre alacağı olduğunu söyleyerek ödenmesini istedi. Ancak taraflar anlaşamadı veÿTatlıses polis çağırdı.

İbrahim Tatlıses, çalışanıyla karakolluk oldu 1

Daha sonra Kuşadası Merkez Karakolu'na giden Tatlıses, haneye tecavüz ettiğini öne sürdüğü Murat Özey'den şikayetçi oldu. Özey'e alacağını ödediğini, kendisine hiçbir borcunun olmadığını söyledi. Özey'in, Tatlıses'e yaklaşmaması konusunda polis tarafından yazılı uyarıldığı öğrenildi.

"BORCUNU ÖDEMİYOR"

Gerek Kuşadası, gerekse Bodrum otellerinin belediyeler ve kamu kurumları karşısında tüm iş ve işlemlerini, İbrahim Tatlıses'in verdiği tam yetkili vekaletnameyle takip ettiğini, inşaat ve dekorasyon işlerini kendisinin yaptığını ileri süren Murat Özey ise hakkının gasp edildiğini öne sürdü. Özey, "İbrahim Tatlıses'in birinci derece yetkilisiydim.Bir sürü iş yaptım. Otelinin mermerleri benim, kapı cam, iç döşeme benim. Peyzajını ben yaptım. Kuşadası'nda çöken havuzu, yeniden ben yaptım.Paramı alamadım. Otelini sattıktan sonra ise telefonlarıma çıkmamaya başladı" dedi.

İbrahim Tatlıses, çalışanıyla karakolluk oldu 2

Alacağını ısrarla istediği için Tatlıses'in tepkisiyle karşılaştığını ileri süren Murat Özey, "İbrahim Tatlıses,ÿhakkımı istediğim için benden şikayetçi oluyor. Beni karakola şikayet ediyor. Hepsinin belgeleri var" diye konuştu.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat