MAGAZİN

Kapat

İbrahim Tatlıses çıkan haberlere çıldırdı!

Geçen hafta eski hayat arkadaşı Derya Tuna ve oğlu İdo ile tatile çıkan, ardından da Murat Dalkılıç'a "Eski eşinle barış" çağrısı yapan İbrahim Tatlıses, "Derya Tuna'yla" barıştı haberlerine isyan etti.

Instagram'dan Derya Tuna'yla fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses paylaşımına "Derya Hanım çocuğumun Anasıdır, benimde başımın tacıdır. Küseriz de barışırız da... Sizi ne alakadar eder! Top bizim saha bizim. İster gol atarım, ister topu taca atarım. Kime ne bundan!" notunu ekledi.

"SANKİ BİZ KÜSÜZ"

İşte Tatlıses'in paylaşımına eklediği not:

''Günlerdir hakkımda çıkan haberleri okuyorum; "İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ile barıştı. Ne demek ya barıştı sanki biz küsüzde, barışmışız. Gelde tav olma bu habere; bu saatten sonra Derya Hanım'la neden küselim? Küsersek de eğer; her ailede olur böyle şeyler insanız nihayetinde taştan varolmadık ki etten kemiktendir yapımız. Küserizde, barışırızda ne alaka şimdi küsmekte barışmakta insanın doğasında vardır.

İbrahim Tatlıses çıkan haberlere çıldırdı!  1

"BEN BARIŞTAN YANAYIM"

Derya Hanım çocuğumun Anasıdır, benimde başımın tacıdır ayrıca bütün çocuklarımın anaları baş tacımdır. Aldı başını gidiyor haberler; yok efendim Derya Tuna ile barıştı, yok efendim kendi barıştığı için Murat Dalkılıç'a da çağrı yaptı... Yaparım çünkü ben barıştan yanayım, barışıda seven biriyim.

"NE MUTLU BARIŞI SEVENLERE"

Ne mutlu barışı sevenlere keşke elimden gelsede tüm dünyadaki kavgaları, savaşları durdurabilsem ah "keşkem keşkem" ama "malesef durmuyor. Arakan'da olanlar beni insanlığımdan utandırdı madem ben insanım o zaman Arakan'dakiler kim?

"TOP BİZİM, SAHA BİZİM"

Sonuç olarak ben çocuklarımı seviyorum, onların annelerini de severim hepsinin bende hakkı var, hepsinden haklarını helal etmelerini isterim. Ben hem küserim, hemde barışırım kime ne bundan? Sizleri ne alakadar eder? Top bizim saha bizim İster gol atarım, ister topu taca atarım. Kime ne bundan belki hakem penaltı verecek, nerden bilecesiniz?

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat