MAGAZİN

Kapat

İrem Sak ‘Allah affetsin’ dedi ve paylaştı

Oyuncu İrem Sak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yeni yaşına ve beklentilerine dair esprili satırlar paylaştı.

Yeni nesil kadın komedi oyuncuları arasında dikkat çeken bir yerde bulunan İrem Sak, 33 yaşına girmesiyle alakalı olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İlk defa bir doğum günü yazısı paylaştığını söyleyen Sak şunları yazdı:

İrem Sak ‘Allah affetsin’ dedi ve paylaştı 1

“Sanırım ilk defa Doğum Günü Yazısı paylaşıyorum. Hah şahane, yeni yaşım yeniliklere daha ilk saatlerinde başladı. Hadi bakalım hayırlısı. Öncelikle size şunun müjdesini veriyim, çok daha iyi sürümle karşınızdayım. Geçen seneye dönüp bir baktığımda, mutluluklarım, başarılarım, kızgınlıklarım, kırgınlıklarım, şaşkınlıklarım, kayıplarım, kazanımlarım, öğrendiklerim, gösterdiklerim, gördüklerim, görmezden geldiklerim, kabullenmelerim, inkarlarım, kaçışlarım, kahkahalarım, göz yaşlarım, hayal kırıklıklarım, uykularım, uyanışlarım, deneyimlerim, ilklerim, çok şükür sonlarım, affedişlerim, henüz affedemediklerim, pişmanlıklarım, şimdi olsa yine yaparım dediklerim, özlemlerim… Hepsine kefilim. Neler olmuş neler bitmiş diye şöyle bi baktım telefondan fotoğraflara, güzel seneymiş. Keşke size burda 2018'in en bomba olaylarını anlatsam, iki lafın belini kırsak ama, olmuyor! Geride bıraktığım yaşımla ilgili en çok hoşuma giden şeylerden biri, ailemle olan iletişimimin çok daha içime sinmesi olmuş. Sevgi alıp-vermede bi dünya markası değilim. Ama canım ailem, buradan bir kez daha sesleneyim size, iyi ki hayattasınız, iyi ki sağlıklısınız. İyi ki varsınız. Sizi tek tek çok seviyorum. Beni her halimle, olduğum gibi, iyi günümde kötü günümde koşulsuz sevin. Yoksa yüzümü göremezsiniz. Numaramı falan değiştiririm. Yaparım bunu. Çılgın Sedat'la hemşeri olduğumu unutmayın. Konu Çılgın Sedat'a bağlanmasaydı iyiydi… Gezegenimi seviyorum. Deneyimlediğim hayatı seviyorum. Mesleğime aşığım. Çok daha iyisi için gerçekten bütün gücümle çalışacağım bir yıl olsun 2019. Yeni yaşım için heyecanlıyım. 33… Hoş geldin. Ne içersin? Aç mısın? ( güzel foto yoktu, bir kızcağızın fotosuna yüzümü koydum, Allah affetsin)

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat