MAGAZİN

Kapat

İstanbul, 2015 yılının en iyisi olmak için yarışıyor

İstanbul, merkezi New York'ta bulunan seyahat dergisi Travel+Leisure'ın "2015 Yılının Destinasyonu" yarışmasında son oylamaya kaldı.

İstanbul, "dünyanın en çok okunan" aylık seyahat ve yaşam tarzı dergisi Travel+Leisure'ın düzenlediği "2015 Yılının Destinasyonu" yarışmasında, 27 destinasyon arasında son oylamaya kaldı.

Dünya çapında yılda 4,8 milyon okuyucuya ulaşan, merkezi New York'ta bulunan seyahat dergisi Travel+Leisure'ın her yıl düzenlediği "Yılın En İyi Destinasyonu" yarışmasında İstanbul, 2015 yılının en iyisi olmak için 27 destinasyon arasında son oylamaya kaldı.

Okuyucular, 29 Aralık'a kadar Travel+Leisure dergisinin internet sitesindeki oylamaya katılabilecek. Derginin Facebook ve Twitter hesaplarından da oy kullanabilmek mümkün.

Bu yılki oylamada İstanbul; Chicago, Paris, Los Angeles ve Milano gibi şehirlerin yanı sıra Almanya, Japonya ve İzlanda gibi ülkelerle de yarışıyor. Tanıtım bölümünde İstanbul ile ilgili olarak, "Türkiye'nin dinamik ve canlı şehri İstanbul'da Ayasofya ve Kapalıçarşı'dan daha fazla görülecek yer var. Bu şehirdeki yaratıcı enerji, ziyaretinizi mükemmel bir zaman dilimine dönüştürecek" ifadelerine yer verildi.

Derginin 1995 yılından bu yana verdiği "dünyanın en iyileri" ödüllerinde İstanbul, daha önce de birçok kez okuyucular tarafından dünyanın en iyi destinasyonları arasında kendine yer bulmuştu.

İstanbul, 2014 yılında genel sıralamada 6, bir önceki yıl ise 2. sırada kendine yer bulmuştu. 2014 yılında Avrupa'nın en iyi 3. destinasyonu olduğu listede İstanbul, 2013 yılını zirvede tamamlamıştı.

Geçen yıl İstanbul, dünyanın en büyük online seyahat topluluğu "Trip Advisor" adlı sitenin kullanıcılarının oylarıyla hem Avrupa'nın hem de dünyanın en iyi destinasyonu seçilmişti.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat