MAGAZİN

Kapat

Kuruluş Osman'ı başlamadan bitiren mantık hatası pes dedirtti!

İçerik devam ediyor

ATV ekranında tanıtımları haftalar önce dönmeye başlayan Kuruluş Osman dizisi için geri sayım başladı. İlk bölümü ile 20 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek dizinin fragmanındaki bir sahne sosyal medyanın gündemi oldu.

TRT'nin büyük ses getiren dizisi Diriliş Ertuğrul'un devamı ve Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan dizi Kuruluş Osman ekran macerasına başlamak için gün sayıyor. ATV'de yayınlanacak dizinin nefes kesen fragmanları ise daha haftalar öncesinden dönmeye başladı.

Kuruluş Osman ı başlamadan bitiren mantık hatası pes dedirtti! 1

Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman'ı canlandıracak olan Burak Özcivit'in başrolde olduğu dizi sosyal medyanında da gündemine oturdu.

Kuruluş Osman ı başlamadan bitiren mantık hatası pes dedirtti! 2

MANTIK HATASI MI?

Fragmanları büyük ses getiren dizinin bir sahnesi ise seyircinin kafasını fena karıştırdı. Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve Bamsı Beyrek karakterine hayat veren başarılı oyuncu Nurettin Sönmez'in eski haliyle dizide olması acaba mantık hatası mı sorunu akıllara getirdi.

Kuruluş Osman ı başlamadan bitiren mantık hatası pes dedirtti! 3

Bamsı Beyrek muamması: Osman karakterine hayat veren Özçivit'in "Ben ve benim evlatlarım, babamın kutlu sancağını yere düşürmeyeceğiz" sözlerinin damga vurduğu fragmanda Bamsı'nın görünmesi sosyal medyada çok tartışıldı.

Kuruluş Osman ı başlamadan bitiren mantık hatası pes dedirtti! 4

TÜM KARAKTERLER DEĞİŞTİ

Çünkü ilk bölümü ile ekrana gelecek dizi daha ileri bir zamanı, Osmanlı'nın kuruluşunu anlatıyor. Zamanın ileri sarılmasından dolayı tüm karakterler değişiyor.

Kuruluş Osman ı başlamadan bitiren mantık hatası pes dedirtti! 5

YOKSA BAMSI'NIN OĞLU MU?

Ancak dizinin müdavimleri böylesine bir hatanın yapılamayacağını, Kuruluş Osman'ın son fragmanında görülen Bamsı karakterinin Diriliş Ertuğrul'daki Bamsı Beyrek karakterinin oğlu olabileceğini savunuyor.

Kuruluş Osman ı başlamadan bitiren mantık hatası pes dedirtti! 6

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat