MAGAZİN

Kapat

Leman Sam: 'Şeyini kesip gırtlağına sokarım'

Yakacık'ta tecavüz edildikten sonra boynu kırılan köpeği öldürenlere sert tepki gösteren Leman Sam, "O şerefsizi elime verseler, o tek değerli şeyini kökünden keserim" dedi.

Kartal Yakacık'ta meydana gelen olayda, anne köpeğe tecavüz edip boynunu kırarak öldürdüler. Büyük tepki çeken olaya en sert tepkiyi gösterenlerden biri de Leman Sam oldu.
Leman Sam:  Şeyini kesip gırtlağına sokarım  1

ANNESİNİN YANINDAN AYRILMADI
Katledilen köpeğin yavrusu annesinin yanında uzun süre bekledi. Tecavüz olayı, hayvanseverleri ayağa kaldırırken, sosyal medyada bunu yapanların yakalanması için kampanya başlatıldı.
Leman Sam:  Şeyini kesip gırtlağına sokarım  2

"O ŞEREFSİZİ ELİME VERSELER..."
Bu vahşi olaya, hayvanseverliğiyle bilinen Leman Sam da çok sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili tweet atan Sam, "O şerefsizi elime verseler, o tek değerli şeyini kökünden kesip, gırtlağına sokup öyle boğarım. Yeter, beni delirttiler." dedi.
Leman Sam:  Şeyini kesip gırtlağına sokarım  3

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat