MAGAZİN

Kapat

Mahkemede kanıtlandı! Zuhal Topal'ı karıştıran damat adayını Seda Sayan'ın eski sevgilisi yollamış!

Seda Sayan'ın eski sevgilisi Erkan Çelik'in, Zuhal Topal'ın izdivaç programını karıştırması için para ile adam tuttuğu mahkeme tarafından kanıtlandı.

Zuhal Topal'la İzdivaç programına geçen yıl katılan damat adayı Zekeriya Atak, dans eden gelin adayına ve sunucu Zuhal Topal'a "Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız" diyerek canlı yayını terk etmişti. Atak'ı Seda Sayan ve eski sevgilisi Erkan Çelik tutmuş.

ERKAN ÇELİK'İN AZMETTİRDİĞİ KANITLANDI

Zekeriya Atak daha sonra yaptığı açıklamada, "O programda olay çıkarmam için Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik bana 4 bin 350 TL ödedi" demişti. Seda Sayan ise bu iddiaya, "Zekeriya'yı bize karşı kim kışkırttıysa adalet önünde hesap verecek" yanıtını vermişti. Karşılıklı açılan davalar sonrası mahkemeden karar çıktı. Erkan Çelik'in, Zuhal Topal ve Korhan Saygıner'e iftira attığı, Zekeriya Atak'ı suç işlemeye azmettirdiği ispatlandı.

Mahkemede kanıtlandı! Zuhal Topal ı karıştıran damat adayını Seda Sayan ın eski sevgilisi yollamış!  1

TELEFON KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Zuhal Topal ile Korhan Saygıner'in avukatı Leman Özkan, "Şüpheli Erkan Çelik'in; Zekeriya Atak ile suç tarihinden önce yaptığı telefon görüşmeleri, emniyette ifade sırasında birlikte bulunmaları, müştekinin savcılıkta alınan ifadesinde Erkan Çelik ile ilgili anlatımları birlikte değerlendirildiğinde Zekeriya Atak'ı suç işlemeye azmettirdiği anlaşılmıştır.
Savcılık tarafından Asliye Ceza Mahkemesi'nde suça azmettirmekten dava açılmıştır" dedi.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat