MAGAZİN

Kapat

Ödül törenini protesto ediyor

Beren Saat, haksızlığa uğradığını düşünerek bu yılki törene katılmayacak.

Geçen sene 2. Antalya Televizyon Ödülleri'nden eli boş dönen Beren Saat, haksızlığa uğradığını düşünerek bu yılki törene katılmayacak.

'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizinin başrol oyuncusu Beren Saat, geçen sene aday olduğu halde ödül alamadığı Antalya Televizyon Ödülleri'ni bu yıl protesto etme kararı aldı.

Geçtiğimiz yılki törende kendisi 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında aday olduğu ödülü 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin Cemile'si Ayça Bingöl'e kaptıran Saat, ödüller açıklandığı zaman salonu terk etmişti.

EN İYİSİNİ SEYİRCİ BİLİR

Bugün'ün haberine göre, 'Fatmagül'ün Suçu Ne' reytinglerdeki başarısına rağmen Antalya'dan eli boş dönmesini haksızlık olduğunu düşünen Beren Saat'in, "Beni, en iyi seyirci takdir eder" diyerek bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Antalya Televizyon Ödülleri'ne katılmama kararı aldığı öne sürüldü.

YAPIM ŞİRKETİNİN TEPKİSİ

Törende aynı zamanda oyuncunun oynadığı dizide aday olduğu hiçbir dalda ödül kazanamayarak başarısız olmuştu. Bunun üzerine yapım şirketinin de 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' ve gene kendi bünyesinde olan 'Kuzey Güney' dizileriyle ilgili bu yıl hiçbir başvuruda bulunmadığı öğrenildi.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 90.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

90.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

[**BEREN SAAT (FOTO GALERİ)

**](http://birbak.mynet.com/galeri/annesiyle-sevgilisi-sanki-ikiz/2347/248762)

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat