Son dakika haberi: Türkiye'nin son zamanlarda en çok konuşulan müzik gruplarından Manifest'in ve Hypers ajansının kurucusu Tolga Akış, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Akış hakkında “müstehcenlik”, “uyuşturucu madde kullanma” ve “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” suçları kapsamında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Tolga Akış, kısa süre önce kendisi, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında çeşitli iddialar ortaya atan grubun eski fotoğrafçısı Mesut Adlin’den şikayetçi olmuştu. Akış’ın avukatı, Adlin hakkında “asılsız suçlamalar” ile “tehdit ve şantaj niteliğindeki eylemler” gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulduğunu açıklamıştı. Evinde arama ve el koyma işlemi yapılan Adlin, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Öte yandan Adlin, yayımladığı videoda Manifest üyelerinin sözleşmeleri, gelir paylaşımı ve özel hayatlarına müdahale edildiği yönünde çeşitli iddialarda bulunmuştu. Söz konusu iddialar Tolga Akış cephesi tarafından reddedilmişti.
Okuyucu Yorumları 0 yorum