MAGAZİN

Kapat

Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi'nin harcamalarından rahatsız! "Dolarla birlikte..."

Tolgahan Sayışman- Almeda Abazi çifti evlerinin kapısını 2. Sayfa'ya açtı. 3. çocuk isteyen Tolgahan Sayışman karısının harcamalarından rahatsız olduğunu da laf arasında söyleyerek "Senin muhaseben kötü" dedi.

Efehan ve Alina adında iki çocukları olan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti samimi açıklamalar yaptı. Almeda Abazi ilişkide kendini biraz törpülediğini söyleyerek daha önce otoriter olduğuna değindi.

Tolgahan Sayışman ise bunun üzerine "Muhaseben kötü senin orada sıkıntı yaşıyoruz, harcama kısımlarında oralarda anlaşmazlık yaşıyoruz" dedi.

Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi nin harcamalarından rahatsız! "Dolarla birlikte..." 1

Almeda Abazi ise bunun üzerine "Oooo. O ne zaman başladı çocuklardan sonra başladı lütfen hiç kabul etmiyorum. Sen istedin 2 çocuk! İki çocuk iki kat masraf demek. Şimdi üçüncüyü istiyor" diyerek yanıt verdi.

Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi nin harcamalarından rahatsız! "Dolarla birlikte..." 2

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

DADI MAAŞLARI ZORA SOKTU

Almeda Abazi eşinin bu şikayetinden biraz rahatsız oldu. Tolgahan Sayışman ise durumu fark edip "Hayat çok pahalı. Dadı olayları filan insanın kursağına getiriyor" dedi. Almeda Abazi bunun üzerine "Dolarla birlikte dadıların maaşı atıyor, yetişemiyoruz" diyerek 3. çocuğu istemediğini söyledi.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat