Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı uyuşturucu operasyonunda 10 kilogram esrar ele geçirdi.
Bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri Manavgat'ın Evrenseki beldesinde bir eve operasyon düzenledi. Evde operasyon kapsamında yapılan aramada 10 kilogram esrar, 50 adet extacy hap, 76 adet sentetik uyuşturucu, 2 ruhsatsız tabanca, 26 mermi, bir av tüfeği, 14 av tüfeği fişeği ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.
Olayla ilgili M.D., M.Ü. ve B.A. gözaltına alındı. Manavgat Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen zanlılardan M.D. ve M.Ü. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan B.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz