Fethiye Otelciler Birliği, “Mavi Deniz” firması iş sağlığı, güvenlik ve iş yeri hekimliği konusunda protokol imzaladı.
Protokol FETOB adına Başkan Yavuz Torunoğlulları ile “Mavi Deniz” firması adına Dr. Mehmet Deniz Karanfil imza attı.
1 Temmuz 2013 tarihinden itibaren iş sağlığı ve güvenliği kanuna göre tedbir alması gereken işyerleri acil eylem planları hazırlayıp, personelini eğiterek tatbikatlarını gerçekleştirmek zorunda.
FETOB adına Başkan Yavuz Torunoğlulları, yaptığı açıklamada, "FETOB’a bağlı otellerde bu hizmeti Mavi Deniz firmasının vermesi kararlaştırıldı. Firma ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi doktorlarından Deniz Karanfil, iş sağlığı ve güvenliği konusunda ilgili kanuna göre acil eylem planları hazırlayıp, eğitimi verilecek. Bu konuda biz üzerimize düşen hizmeti en iyi şekilde vereceğiz. Mevzuata göre iş sağlığı ve güvenliği konusunda gelişmeler oldu. Oteller bu kanuna göre gerekli eğitimi ve tedbiri almak için “Mavi Deniz” firmasıyla iş birliği yapmıştır. Bugün bu protokolü imzalıyoruz” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz