YURTHABER

Kapat

Personelden Başkan İnceoğlu'na Kurban

Geçirdiği kalp krizi sonrası tedavisi devam eden Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediye Başkanı Cahit...

Geçirdiği kalp krizi sonrası tedavisi devam eden Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu için belediye personeli kurban kesti.

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, geçirdiği kalp krizi sonrası Ankara Özel Çankaya Hastanesi'nde açık kalp ameliyatı (by-pass) olmuştu. Akçay Belediye personeli Başkan İnceoğlu'nun ameliyatın ardından taburcu olmasından sonra başkanları için kurban kesti. Belediye personeli tarafından ortaklaşa alınan kurbanlık Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Ayvalık Çocuk Yuvası'na teslim edildi. Belediye personeli adına Belediye-İş Sendikası İşyeri temsilcisi Ramazan Öksüz, "Başkanımızın yaşadığı rahatsızlığa tüm arkadaşlarımız derinden üzüldü. Başkanımız geçirdiği ameliyatın ardından hızla sağlığa kavuşuyor. Başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda sağlığa kavuşarak yeniden görevinin başında görmeyi arzuluyoruz" dedi.

Başkan İnceoğlu, taburcu olduktan sonra Ankara'da ki evinde dinlenmeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat