Yaz tatilini geçirmek için Türkiye’ye gelen gurbetçi vatandaşların karşı karşıya kaldığı hırsızlık olaylarına karşı polis, broşürlerle uyarıda bulundu.
Hırsızlık çetelerinin dinlenme tesislerini mesken tutup gurbetçi vatandaşlarımızı hedef alarak yaptıkları hırsızlıklara karşı Elmadağ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, vatandaşları uyarmak amacıyla broşür bastırdı. Hırsızların, gözlerine kestirdikleri araçları kimsenin olmadığı veya vatandaşın dalgın olduğu anlarda camını kırarak soygunu yaptıklarını ifade eden yetkililer, bu tür olayların yaşanmasını önlemek için harekete geçti. Elmadağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, toplum destek polisleriyle yol kenarındaki dinlenme tesislerinde vatandaşları uyarmak amacıyla önlemler aldı. Broşür dağıtarak ve sözlü olarak hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları uyaran ekipler, mola verildiğinde araçlarda değerli eşya ve para bulundurulmaması kapıların da kilitli tutulmasını tavsiye etti.
Vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz