YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yıldönümü

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. yıl dönümü kutlamaları kapsamında kendisini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. yıl dönümü kutlamaları kapsamında kendisini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Erol, Komiser Çetin Çöllü ve Polis Memuru Arzu Aydın'ı makamında kabul etti.

Cerrah, polis teşkilatının, kent merkezinin ve ilçelerin güvenliğini sağladığını söyledi.

Polis Teşkilatı mensuplarının ne kadar zor bir görev yaptıklarını bildiğini kaydeden Vali Cerrah, "Polislik şerefli ve gururlu bir görev. Bu nedenle Emniyet Teşkilatımızı böyle bir görev yaptıkları için kutluyorum. 168 yıldır canla başla çalışan Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarının kuruluş yıl dönümlerini kutluyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Ceren ise Polis Haftası kutlamalarında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Osmaniye'de bin 600'ün üzerinde polis memuru bulunduğunu belirten Ceren, 240 kişiye bir polis düştüğünü ve Osmaniye'nin Avrupa standartlarına göre iyi durumda olduğunu söyledi.

Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler