SPOR

Kapat

Pota canavarı Adana'da!

Adanaspor BŞB 2004/05'te Galatasaray forması giyen Jason Keep ile anlaştı. Adana'ya gelen pivot kariyeri boyunca smaç sırasında 3 kez potayı camıyla birlikte aşağı indirmişti. Keep, takımının gelecek haftaki maçında yer alacak.

Pota canavarı Adana'da!

1978 doğumlu ve 2,11 boyundaki Keep, 2009/10 sezonunda Arjantin'in Quilmes Mar Del Plata takımında 4.9 sayı, 4.9 ribaund ortalaması tutturmuştu.

Jason Keep 2004/05 sezonunda Halil Üner antrenörken Boddicker'la birlikte Galatasaray forması giymiş, takım play-out'a kalınca statüye göre tek yabancı yer alabildiği için Keep bu maçlarda tercih edilmemişti. Dev oyuncu en büyük şöhretini tam 3 kez smaç sırasında camları parçalayarak yapmıştı.

Keep'in oynayacağı salonlarda yedek pota bulundurulmasını konusunda yetkilileri uyaran Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura:

"Takımımız için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapacağız. Tekrar tekrar söylüyoruz. Hedefimiz bu yıl ligde kalmak ve temelleri sağlam atmak. Önümüzdeki yılda Adana'mızı BEKO Basketbol Ligi'ne Adana'mızın ve Adanaspor'umuzun ismini yazdırmak. Bu ilham ve gücü Fahri Başkanımız Mustafa Tuncel'den ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimizden alıyoruz. Bundan sonraki oynayacağımız salonların yetkililerine de yedek pota bulundurulmasını konusunda uyarıyoruz" dedi.

Bu hafta cumartesi günü tüm basketbolseverleri ve Adanasporluları Vestelspor maçına davet eden Dura: "Artık Menderes Spor Salonu'nu doldurmanın vakti geldi de, geçiyor. Rakiplerimiz salonlarını doldurup taşırırken Adana halkı takımına sahip çıkmıyor. Cumartesi saat 14:00'de Menderes Kapalı Spor Salonu'nda buluşalım, Adana'nın erkek basketbolundaki tek takımımızı yalnız bırakmayalım" diyerek sözlerini tamamladı.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat