YURTHABER

Tekirdağ
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sanko Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu Çorlu`da

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği`nin (TAGİD) davetlisi olarak...

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Trakya Aktif Genç İşadamları Derneğinin (TAGİD) davetlisi olarak geldiği Çorluda ayın konuğu olarak deneyimlerini dernek üyesi işadamlarına aktardı.

Çorlu Silver Side Hotel`de düzenlenen toplantıya Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, TAGİD Eşbaşkanı Ali Canbulat, TAGİD yöneticileri, üyeleri ve davetli işadamları ile sanayiciler katıldı.

Türkiye`de 14 sektörde iş yaptıklarını ve 14 bin çalışanları bulunduğunu belirten Konukoğlu: “Uçak havalanırken bazı sektörlerden çıkmasını bileceksiniz. Hastane ve okul sektöründe hayır için bulunuyoruz. Daha evvel bulunduğumuz turizm ve bankacılık sektörlerinden çıktık çünkü bize göre değildi birinde alkol diğerinde faiz vardı bu nedenle bu sektörlerden çıktık” dedi.

Konukoğlu: “Kabartma tozunu attığınızda pasta nasıl kabarıyorsa mal mülk de öyle hayrını yapıyorsanız yapılan hayırlar kabartma tozunun pastayı kabartması gibi malınızı mülkünüzü kabartır. Benden size tavsiye malınızın zekatını verin, hayrını yapın siz hayır yapmayıp bu dünyada biriktiriyorsunuz sonra mirasçılar parayı alıp yiyorlar siz de öbür tarafta dayağını yiyorsunuz” diye konuştu.

Gaziantepin başarılarına da dikkati çeken Konukoğlu: “Gaziantep çok başarılı bir şehir bu başarısının bir nedeni de 4 kavmin bir arada yaşamasıdır. Gaziantepde Müslümanlar, Ermeniler, Yahudiler ve Hıristiyanlar yüzyıllarca bir arada yaşamışlar. Gaziantepde devlet yatırımı pek yok iyi ki de devlet yatırım yapmamış iyi ki bizim arazimiz yokmuş. Gaziantepde devlet yatırımı olsaydı dedem, babam devlet memuru olmak için çaba sarf edebilir belki de devlet memuru olurdu biz de bu durumda olamazdık. Bana göre devlet yatırımı olan iller geri kalıyor diyeceksiniz ki devlet teşviki yanlış mı veriyor. Bu ikisini bir birine karıştırmamak lazım teşvik ayrı, yatırım ayrı. Anadolu geliyor, Anadolu sanayisi takılmış İstanbulun peşine gidiyor. Selektör yaparak geliyoruz. Türkiyeyi Avrupa Birliğine almadıklarına pişman olacaklar. İnşallah sonra biz onları almayacağız” şeklinde konuştu.

Konukoğlu konuşmasının ardından izleyicilerin sorularını da yanıtladı. Programın sonunda SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğluna günün anısına Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan tarafından hediye takdim edildi. Konukoğlu TAGİD yöneticileri ve protokol mensupları ile hatıra fotoğrafı da çektirdikten sonra Çorludan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler