Fatih’te polis ekipleri ABD’li Sarai Sierra’nın cesedinin bulunduğu yerdeki incelemelerini yeniden başlattı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların daha sağlıklı yapılabilmesi için gündüz olmasını beklemişti.
Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul’da kaybolan ABD’li Sarai Sierra dün Fatih’te sur dibinde öldürülmüş olarak bulundu. Sierra’nın cesedi önce İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna ardından da Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Sarai’nin kocası Steven Sierra da hastaneye gelerek eşinin cenazesini teşhis etti.
Polis ekipleri, cesedin bulunduğu yerde titiz bir çalışma başlattı. Olayla ilgili hiçbir detayı atlamak istemeyen polis ekipleri, çalışmasına ara vererek gündüzü bekledi.
Gece ara verilen çalışmalara havanın aydınlanmasıyla birlikte yeniden başlandı. Cesedin bulunduğu yeri ve çevresini emniyet şeridiyle kapatan Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, incelemelerine devam ediyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz