Malatya'da 3 kişi, sigara isteklerine olumsuz yanıt veren engelliyi arabayla sürükledi. Şüpheliler ile engelli vatandaşın yakınları arasında çıkan kavgada, pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu yoldan geçen iki kişi yaralandı.
Yeşiltepe semti Fatih mahallesinde gerçekleşen kavgada, U.S.(24), K.K(20) ve F.A(21) alkol aldıktan sonra sokakta karşılaştıkları yüzde 40 bedensel engelli H.K.'dan(24) sigara istedi. H.K.'nın bu talebe olumsuz yanıt vermesi üzerine 3 şüpheli kolundan tuttukları engelliyi araçla bir süre sürükleyip savurarak düşürdü. Olayı haber alan H.K'nın babası V.K ile kardeşi S.K. ile alkollü şüpheliler arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu otomobilde bulunan şüphelilerden U.S. pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar o sırada olay yerinden geçen A.B. ile A.İ. isimli vatandaşlara isabet etti. Yaralanan vatandaşlar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından U.S. ve K.K polis tarafından, askerden izne geldiği öğrenilen F.A. ise askeri inzibat görevlileri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Malatya Adliye Sarayı'na sevk edildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz